單親天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

環保接龍勳章

舊年見過面既朋友,今年聖誕節出黎嗎?

17-18我都吾得.....Sorry,....
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

複式洋房

Re: 舊年見過面既朋友,今年聖誕節出黎嗎?

其實............真係禁蘭約大家,定係>..............
太空人仔仔

珍珠宮

好媽媽勳章

不如大家post幾個日子係得閒既上黎!睇下邊日最多人得啦!~咁攪法出年都見唔到啊~

男爵府

23/12, 28/12 我得呢兩日得咋!

子爵府

好媽媽勳章

唔係24,25,26,31就ok

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

複式洋房

我仔仔唔洗返學就ok啦...
太空人仔仔

珍珠宮

好媽媽勳章

annexli,
你無得放假期架?

侯爵府

環保接龍勳章

舊年見過面既朋友,今年聖誕節出黎嗎?

我要31號打後先得閒....
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

複式洋房

靜到冇影,d人去
太空人仔仔

珍珠宮

好媽媽勳章

你地24號得唔得呀?黎我屋企呀!有新朋友加入!~黎就報名喇!~快d呀!我23號中午買野喇!~

日期 : 12月24日下午1點左右開始
地點 : maggie 屋企 ( 大埔林村附近 )
食物 : Pizza Hut /自整食物
人數 : 1. evalopk+汝熙+工人
>>>: 2. wingmonly+穎穎
>>>: 3. 焯嵐媽咪+仔仔
>>>: 4. Kisstomilkmilk
>>>: 5. vane & Nelson
>>>: 6. maggielau0705+霖霖

子爵府

maggie:
check pm …Thanks

首頁

尾頁

跳至