夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 我好興, 個女人都唔知想點?

IVY:你對個女人實在太好............應該係一世都嫁唔出,放長雙眼睇佢比男人玩又好或者係佢玩男人都好..........唉...總知都係一件玩具............玩完玩厭就比人掉落垃圾桶 提醒下呢D玩具小心身體~~~~~~~~~~~~~~AIDS
該用戶已被刪除

男爵府

心妍媽 寫道:
IVY.Y.CHAN ~
自己係女人都唔爭呀...點解d女人可以做到咁賤丫...
自己無幸福都唔好破壞人地啦....咁厚顏無恥既~
心妍媽:你都覺得個女人賤?開頭老公唔返嚟瞓時我成日都諗:我同個女人無仇無怨點解佢要破壞我家庭幸福?佢明知我老公已有家庭的!攪到我由上年年底到宜家心情都好差,成日哭。:cry: :cry:而佢自己本來都要結婚 啦;所以我老公覺得好内疚,成日都覺得佢好慘!咁我仲慘啦,無端端俾人搶咗老公。我好驚,我心諗我係屋企時個女人就係我屋企樓下等我老公,下個月我要生BB入醫院,佢咪上埋嚟我屋企瞓? :-( :-( :cry: :cry: 點算吖?

男爵府

pacy 寫道:
IVY.Y.CHAN:

個女人都好痴得下,連你老公都話佢唔靚無身材仲有D樣衰,佢仲唔死拑住你老公咩,正賤貨.
都唔知個女人幾時先肯放手,宜家仲會傳D I LOVE YOU D公仔圖同係電腦傳訊息俾我老公,想淡忘都唔得啦! :cry: :cry:

男爵府

meialo 寫道:
IVY.Y.CHAN
尼單case好耐喎^o^個女人重未放手呀
我都覺得折磨咗我好耐! :cry: :cry: 如果佢已放手上個月我老公生日同D同事去唱K就唔會不請自來啦!仲要趁我老公去廁所出咗去時大大聲講話:又唔係玩唔起,大把青春 ,驚咩吖 我老公一返嚟佢即刻又扮返慘

大宅

beauty_man 寫道:
但兩夫妻一定要有信任, 溝通, 互相珍惜, 了解, 體諒, 好多好多野, 如果有左以上既條件都仲會出事既話, 我相信係天意, 放手囉, 佢搵到佢自己要既野咪祝福佢囉, 無謂挷住一個唔愛你既人去折磨自己, 係咪?

你係男定女?
经驗少D wor!
我係男人. 我都覺得兩夫妻一定要有信任, 溝通, 互相珍惜, 了解, 體諒, 好多好多野; 但出便实在太多temptation, 老婆吾提醒我或者自己吾清醒, 好易中招, 誤中地雷先至叫对方原諒或體諒就太遲会無湾轉. 所以最好都係將呢D嘢消滅於萌牙之間.
其实老婆'嚴審'老公, 都應視為有效防止temptation方法.
但吾好过分.
女仕們, 努力呀!
男仕们,醒定D呀!

大宅

IVY.Y.CHAN 寫道:
趁我老公去廁所出咗去時大大聲講話:又唔係玩唔起,大把青春 ,驚咩吖 我老公一返嚟佢即刻又扮返慘

Wah!
对手好强.
強在無廉chee!
努力D.要做跟得夫人.

男爵府

fish123 :我下個月或一月頭生,但我都有傳過BB係我肚裡面嘅4D相俾我老公。你係過來人,咁條八婆賤貨女人放手未?你後來點先令個老公完全返晒嚟?

男爵府

Alanhoky :多謝支持吖!我一定跟,睇少陣都唔得

男爵府

shereenfanny 寫道:
IVY:你對個女人實在太好............應該係一世都嫁唔出,放長雙眼睇佢比男人玩又好或者係佢玩男人都好..........唉...總知都係一件玩具............玩完玩厭就比人掉落垃圾桶 提醒下呢D玩具小心身體~~~~~~~~~~~~~~AIDS
如果佢係一世都嫁唔出咪嘗試唔到俾人搶老公同係屋企等老公而個老公同第二個女人去開心要佢等嘅之味?

大宅

我都試過老公有個客又係成日纏住佢, 夜晚十一點幾吼我出咗街係度video conference, 頂佢個肺, 我番到嚟都未收線, 直至我行埋去睇佢做咩...我見到個女仔係個鏡頭前面扮cute!! 我火都嚟埋, 不過就無即時係個鏡頭前發作, 望咗一吓好似無嘢咁行開咗. 之後老公就收線....等佢收咗線之後我先大炳佢, 炳到佢反轉再反轉. 跟住果幾日我不停咁出街, 仲要係去到幾夜果種....過咗幾日我問過我老公如果個老公有外遇, 跟住個老婆照辨煮碗有外遇, 作為男人可唔可以原諒個老婆當無事發生? 佢話如果個咁做都預咗放棄呢段感情啦.....即係無得mount....咁跟住我話,'係呀, 咁你記住啦!'

大宅

IVY.Y.CHAN 寫道:
如果佢係一世都嫁唔出咪嘗試唔到俾人搶老公同係屋企等老公而個老公同第二個女人去開心要佢等嘅之味?[/quote]

Ivy,
Wah!
妳心地咁好嘅?
吾係妳咁諗架!
耍望佢成世嫁吾出, 比D無良心嘅男人玩, 玩完就pack, pack 完再玩, 由年頭玩到年尾, 由頭刭尾都咁好味!
玩刭年老色衰再無人吼, 就孤獨终老, 仲要周身病痛!求生不得, 求死不能!

首頁

尾頁

跳至