意見反饋
義工

興趣嗜好 今日: 163|主題: 123245

跳至
[閱讀] 吾該可否介紹>>關於科學同偵探的書比九

子爵府

國民生產總值:11755

吾該可否介紹>>關於科學同偵探的書比九

如題.
請問有冇好介紹係關於 「科學及冒險」的書介紹比九

子爵府

Re: 請問妳們八

做乜冇人答我架 :-(

侯爵府

國民生產總值:24031

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

我答你

我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

子爵府

Matthew&AshleyMom

吾該哂
實在太感動了 :-( :-( 得妳彩我

男爵府

國民生產總值:9428

我個係女,唔係仔, 佢哩排睇緊'老鼠記者'.
少主金句 : 求學不是求分數

別墅

國民生產總值:786

我個仔, 中文睇"老鼠記者", 英文睇Scholastic 嘅Mighty Robot.

子爵府

原來甘多小朋友都鐘意睇老鼠記者架, 我囝囝都睇緊

大宅

國民生產總值:2907

Dear all:
我個仔中文書鍾意睇"三采"的三國演義(睇完又睇)和撤哈拉沙漠歷險記等書,魔法校車;成語動畫廊;叮噹,老夫子,牛仔. :lol:
英文書開始睇Roald Dahl的magic finger;Robert Munsch的 Silly story(好funny的)
d男仔都係鍾意攪笑和冒險的故事書(之前睇magic tree house) :mrgreen:

大宅

國民生產總值:1541

米奇偵探故事
最近迷上-冒險小虎隊$28一本,暫共有10期

大宅

國民生產總值:1733

所有同"十萬個為什麼?"有關的書, 有漫畫圖插圖的!

米奇偵探故事 as well!

AJL

大宅

國民生產總值:1834

我仔仔都好鍾意三采套三國志, 佢話已經看到第n次, 但一得閒又看, 佢都好鐘意睇成語動畫廊, 英文書睇緊magic tree house同oxford reading tree. Tony Ross d 書都好適合男孩子, 夠攪笑!

子爵府

吾該哂各位靚媽咪

大宅

國民生產總值:3300

阿女會睇'老鼠記者',天方夜譚、伊索寓言,新雅的西遊記,和新少年古典文学的紅樓夢。英文會睇black cat, magic tree,A-Z Mysteries.但係鐘意中文多啲。
[imhttp://f20.yahoofs.com/hkblog/QxQNJuaZBxbMC83Zvzc-_2/blog/ap_20080328124932397.jpg?ib_____Dvg8knZgQg align=right]

子爵府

亞囝好快呀, 二日睇完本老鼠記者
二日又睇完本無人島
佢只係小休時睇炸

子爵府

妳地囝囝囡囡好叻叻呀
識睇又肯睇英文書
我囝吾多鍾意睇英文書

該用戶已被刪除

禁止訪問

國民生產總值:2382

子爵府

Tommyma
請問本書係米講聖經架
另外請問"兒童三十六計"係邊間出版社同作者呀
Tommyma 寫道:
我細仔剛剛睇完"兒童聖經舊約及新約故事系列"共36冊,我還給了他小小獎勵。
接著會睇"兒童三十六計",希望佢能持之以恆。

禁止訪問

國民生產總值:2382

子爵府

Tommyma

吾該哂呀

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.