跳至

首頁

尾頁

別墅

有無減肚腩既好方法

生完阿b都2個幾月,磅數已減左好多,
但係個肚腩就唔知點樣先減到 :-(

複式洋房

Re: 有無減肚腩既好方法

我都想知, 太攰又唔想做運動, 有無人用過osim 同oto 個隻收肚腩機呀,?????work 唔work????

大宅

jennyjim 寫道:
生完阿b都2個幾月,磅數已減左好多,
但係個肚腩就唔知點樣先減到 :-(

我都係呀!都生完2個月,都好似好難減到,有無減肚腩既好方法呀?
婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

大宅

joan921 寫道:
我都想知, 太攰又唔想做運動, 有無人用過osim 同oto 個隻收肚腩機呀,?????work 唔work????

我今日買左osim 收肚腩機呀...
不過未知work 唔work :mrgreen:

子爵府

我對osim同oto都有興趣,so之前去睇過,好彩個sales話我知,原來生完3個月之後先好用,因為用呢d機,會有機會令子宮下墜架,千萬唔好用住呀,so我最後都沒有buy

別墅

osim同oto唔知邊隻會好d呢
m4maggie你試左osim部機好唔好話我知,thanks

大宅

ill 寫道:
我對osim同oto都有興趣,so之前去睇過,好彩個sales話我知,原來生完3個月之後先好用,因為用呢d機,會有機會令子宮下墜架,千萬唔好用住呀,so我最後都沒有buy

吓~~~~~ 佢冇同我講呀~
不過我有同佢講我岩岩生完架...佢又話無問題嘅?
咁即係用唔用好呀?

大宅

m4maggie 寫道:
[quote]
ill 寫道:

咁即係用唔用好呀?
[/quote]
安全起見,你不如過左3個月先至用個部機喇!咁我想問部機幾多錢架?
婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

子爵府

你3個月後先用就得啦

osim: $1380
oto: $1380 (用hsbc $1260,仲可分期,$55/月)

男爵府

m4maggie,
我問過sales都話要三個月後先用得,
你用過記得話我知work 唔work....
[quote]
ill 寫道:

咁即係用唔用好呀?
[/quote]

大宅

callymum
好耐冇見你啦...你同 bb 好嗎?
你係咪喺青衣城果間問架?
我喺果度買架..
個死人 sales 話冇問題仲 cool 喺我個肚度比我試 tim..
好采冇事咋..如果有咩事我實去揾佢算脹呀

而家唯有遲吓先用啦.

男爵府

係呀我係青衣城果間問.....

子爵府

子爵府

我今日buy左 reductil 10mg,明天開始食,睇下減唔減到先

別墅

ill 寫道:
我今日buy左 reductil 10mg,明天開始食,睇下減唔減到先

我都想食呢隻呀,不過咁快食怕唔怕架,
有無話要生完幾耐先食得呀??

子爵府

我在第2個forum見到有d 媽咪生完一個月,停左人奶就食了

翡翠宮

好媽媽勳章

reductil 10mg, 即係咩呀 ??? ?-( ?-(

jennyjim 寫道:
[quote]
ill 寫道:

我都想食呢隻呀,不過咁快食怕唔怕架,
有無話要生完幾耐先食得呀??[/quote]

子爵府

減肥葯

大宅

三個月後先用得?係咪講緊順產架? 我開刀咪仲有排都唔用得?

callymum 寫道:
m4maggie,
我問過sales都話要三個月後先用得,
你用過記得話我知work 唔work....[quote]
[quote]
ill 寫道:

咁即係用唔用好呀?
[/quote][/quote]

大宅

ill 寫道:

我上星期都買左,D人講到好掂咁,,所以我又走左去買黎試吓 :mrgreen:
不過我仲未開始食呀,因為我怕咁快食會傷身呀
係呢,你喺邊樹買架?同埋幾錢呀? :-P

首頁

尾頁

跳至