母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

子爵府

終於都有返d安慰~

BB兩個月大喇,O個日帶O左佢返健康院檢查,姑娘話佢由出世時差DD至夠細碼(2.87公斤),到宜家比中碼仲要大喇(5.62公斤),仲話佢好多肉同有雙下巴添,真係不枉我呢兩個月餵得佢咁辛苦呀!

男爵府

Re: 終於都有返d安慰~

Hi mikitten,

Congratulation!
I love your Penguin, I just bought a Penguin coat for baby Hayes in this winter.
Hope you enjoy the wonderful breastfeeding road with your little honey.

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

大宅

Hello mikitten,

Yes. That's definitely something to be proud of!
  Lulube was born weighing 3.2 kg

複式洋房

mikitten,

我完全明白你有幾開心 因為我都係呀 我個細碼b由出世2.7kg到而家差唔多2個月已經有5.4kg喇

子爵府

初初屋企人成日話驚我唔夠奶俾阿B食,又叫我補奶粉,有時一晚起幾次身餵,餵極阿B都好似唔飽咁,自己都有D擔心,後來我連出街都PUMP定支奶,雖然有時要PUMP幾次至夠一餐,又俾人叫我唔好PUMP,宜家阿B終於幫我爭返口氣,真係好開心呀~~~BB:媽媽錫晒你!!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊