嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

荃灣或葵芳有無兒科醫生好介紹

請問各位靚媽咪 , 有無好嘅 " 兒科聖手 " 向荃灣或葵芳介紹來 , 近近哋有病唔屎行咁遠呀 ! 睇開一般價錢收幾多呀 ? :-

大宅

Re: 荃灣或葵芳有無兒科醫生好介紹

如題

別墅

我對仔女有兩個醫生係睇開既==>一 個係荃豐中心度叫[楊嘉祥]醫生===>另外一個係路德圍度既[劉章鴻]醫生
希望幫到妳喇
yukping 寫道:
請問各位靚媽咪 , 有無好嘅 " 兒科聖手 " 向荃灣或葵芳介紹來 , 近近哋有病唔屎行咁遠呀 ! 睇開一般價錢收幾多呀 ? :-

大宅

楊嘉祥 !

大宅

楊嘉祥/李志謙

大宅

我囝囝睇過劉章鴻同李志謙. 兩者選其一係劉醫生較好.

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

城市中心22樓, 趙鎮強.

子爵府

綠楊醫務中心,梁逢申醫生

大宅

唔該哂!各位靚媽咪

大宅

請問傷風,發燒個隻, 一般收費多少 ?

大宅

請問兩者收費一般是多少 ? 有無楊嘉祥和劉章鴻醫生的電話 ?

大宅

請問一般收費多少 及 有無電話呀 ?

複式洋房

Tel no.of Mr. Yeung Ka Cheung is 2413 1738. My son has seen him for a few times and I found that he is very nice (compared with other doctors I seen before). The fee is not expensive, the doctor consultant fee is about 80 or 100 and the medicine is about 110 -150, the total is around $240 (for flu, cough...)

Dreamhome

大宅

thanks

大宅

有無電話提供呀 ?

大宅

Dreamhome 寫道:
Tel no.of Mr. Yeung Ka Cheung is 2413 1738. My son has seen him for a few times and I found that he is very nice (compared with other doctors I seen before). The fee is not expensive, the doctor consultant fee is about 80 or 100 and the medicine is about 110 -150, the total is around $240 (for flu, cough...)

Dreamhome

我阿仔都係睇佢, 都幾好. 不過你要問醫生問題最好唸定先, 因為好快就睇完叫你出去!

民房

聽講楊x祥郁d就開抗生素
大家請小心留意

大宅

我睇左楊嘉祥十幾年, 佢唔會亂開藥, 仲唔 "dump" 証, 小朋友多數睇一次攪掂, 嚴重既至要覆診 !

大宅

必必 寫道:
城市中心22樓, 趙鎮強.

Yes! Very very good!

大宅

wasyinyin 寫道:
我囝囝睇過劉章鴻同李志謙. 兩者選其一係劉醫生較好.

千萬唔好睇李志謙, 佢"dump" 証搞到我bb最後變哮喘 :-( :-(

首頁

尾頁

跳至