意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 262|主題: 89759

如果你係我去飲會穿套裝 or 絲絨上衣襯西褲呢?

珍珠宮

國民生產總值:34091

2019新春慶豚圓 2019勳章

如果你係我去飲會穿套裝 or 絲絨上衣襯西褲呢?

如題

大宅

國民生產總值:2391

Re: 如果你係我去飲會穿套裝 or 絲絨上衣襯西褲呢?

其實依家去飲都好casual架la, 除非去d好grand
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

大宅

國民生產總值:2622

Agree. If you are OL, just wear similar style of clothes as you go to work.

Wear trousers look stylish than dress.

[quote]
道地綠茶 寫道:

:-o

珍珠宮

國民生產總值:33403

好媽媽勳章

Dear all,

請問灣仔萬麗海景算唔算好high, 因我只係去過食Christmas lunch buffet, 請賜教.

珍珠宮

國民生產總值:44697

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

[quote]
道地綠茶 寫道:

民房

國民生產總值:3

灣仔萬麗海景...ok架,不過唔係話好high,但係都有3-4級。其實一條簡單one-piece裙已好好,又唔會話太formal,你可以考慮吓 !

別墅

國民生產總值:643

千祈咪著套裝 太老氣喇...

公爵府

國民生產總值:29261

2019新春慶豚圓

我會揀後者

珍珠宮

國民生產總值:34091

2019新春慶豚圓 2019勳章

呢幾日咁熱 二樣都唔穿得喇,我都係改穿雪紡衫加西褲吧!

公爵府

國民生產總值:29261

2019新春慶豚圓

如果就天氣, 你的選擇都ok呀

大宅

國民生產總值:3544

真係要睇天氣 WO ....

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.