自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

dbs張黑色卡同普通visa有乜分別?

有無人知呀。

大宅

Re: dbs張黑色卡同普通visa有乜分別?

一張係普通入油咭, 另一張係白金咭

禁止訪問

大宅

conniechan1975 寫道:
just a normal visa card. but need annual salary 150,000. so around gold visa la. annual fee is free now. next year will need 800 dollars per year. also the lottery gift is very attractive e.g. black ferritti

吾係wor! 佢銀行寄信比我叫我申請有永久免年費, 無須入息証明, 兼有4倍簽賬積分!

:mrgreen: :mrgreen:

別墅

我收到佢地的宣傳單張,睇個內容同其他咭冇咩分別.
最多都係在指定商店買野d績分有8倍law.

我之前見過d BK會員講過,其他銀行申請Black Card要有好多錢係a/c,又要年薪唔知去到幾多咁.年費重好貴tim.

但係DBS依張只需要年薪15萬,加上係12月尾前申請可以永久免年費tim.(不過佢唔係Visa / Master而係AE)

點解大家都係Black Card,而過要求差咁遠呢?!

?-( ?-( ?-(

大宅

m3 寫道:
我收到佢地的宣傳單張,睇個內容同其他咭冇咩分別.
最多都係在指定商店買野d績分有8倍law.

我之前見過d BK會員講過,其他銀行申請Black Card要有好多錢係a/c,又要年薪唔知去到幾多咁.年費重好貴tim.

但係DBS依張只需要年薪15萬,加上係12月尾前申請可以永久免年費tim.(不過佢唔係Visa / Master而係AE)

點解大家都係Black Card,而過要求差咁遠呢?!

?-( ?-( ?-(

我都收到信pre-approval,未決定要唔要,AE係好多商舖都唔用得,無VISA咁方便,禮品又不太吸引,無HK Bank咁正,同時這張Black Card不同一般DBS Card,有90日還款期咁抵用。

侯爵府

無分別架~~~~都係要找數....

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至