嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

幫朋友問:加營素真的可令bb填磅嘛?

我朋友個女7個月得14磅,請問加營素可唔可以令bb重得快d,唔該哂

別墅

Re: 幫朋友問:加營素真的可令bb填磅嘛?

別墅

子爵府

加營素係1歲以上的小朋友飲的.

洋房

雅培加營素係要黎追磅, 我 bb 出世時只有5磅, 醫院醫生就比佢食呢隻奶粉, 佢既營養係 1:2, 一般奶粉係1:1, 佢5個月時都有14磅, 如果要買的話要選擇 0-12個月的(紅色), 因為有另一隻係一歲後食.不過佢而家唔鍾意食呢隻奶粉, 已轉左食第二隻!
[img align=right][/img]

侯爵府

畀面勳章

keikaren 寫道:
雅培加營素係要黎追磅, 我 bb 出世時只有5磅, 醫院醫生就比佢食呢隻奶粉, 佢既營養係 1:2, 一般奶粉係1:1, 佢5個月時都有14磅, 如果要買的話要選擇 0-12個月的(紅色), 因為有另一隻係一歲後食.不過佢而家唔鍾意食呢隻奶粉, 已轉左食第二隻!

唔該哂,同埋我仲有一個問題想問你,藥房話冇大罐架,細罐就70一罐,咁其實有冇大罐架呢,thx

水晶宮

嬰兒加營素(紅色)係冇大罐, 只得400g

首頁

尾頁

跳至