意見反饋
義工

自由報料 今日: 266|主題: 268015

有沒有好的中醫介紹?

男爵府

國民生產總值:7203

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章

有沒有好的中醫介紹?

想調理下身體, 請各位介紹. 謝謝!

侯爵府

國民生產總值:20995

Re: 有沒有好的中醫介紹?

元朗, 褶閌翭醫師唔錯
謙謙在2004年10月29日出世了!

男爵府

國民生產總值:6296

ShannaMaMa 寫道:
想調理下身體, 請各位介紹. 謝謝!
上次香港百x藥廠係西九龍做promotion,有得免費診症,咁我就諗住試下,俾佢把脈.個中醫師七十幾歲,我覺得幾好.講中曬我的症狀.咁佢叫我買左一盒藥.同埋開左條方叫我自己煲.我食左有十幾日,面色好左好多,同d斑開始變淺.
開頭仲有d驚俾人呃,一盒藥都唔平.但食左一個星期之後覺得面色開始好轉,之前面色真係好似淤左咁,白又唔係白,青又唔係青,好沉.好訓左..再繼續睇下點.

複式洋房

國民生產總值:439

我睇佢,好得架

李南中醫師 (L00911)
Li Nan Herbalist (L00911)
電話:2575 6021
灣仔 軒尼詩道454
454 Hennessy Rd, Wan Chai
婦女益補湯》
ISBN序號: ISBN962-436-170-3
作者: 李南
定價: HK$45.0

《珍傳家庭驗方》
ISBN序號: ISBN962-436-055-3
作者: 李南
定價: HK$45.0

nothing has comes from nothing

禁止訪問

國民生產總值:3159

洋房

國民生產總值:707

Hi,

Where is your prefer location ?

大宅

國民生產總值:1032

Hi mandyto & candyamom

Are they expensive?

Thanks

男爵府

國民生產總值:7203

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章

hello mandyto,

how much per visit (include 診金和藥)?

shannamama

男爵府

raynthia 寫道:

Thanks
佢俾一樽中藥藥丸,係$3xx.可以食一個月,條方自己去拾.一星期煲一次.我而家食左半個月,我自己就覺得好訓左,同埋黑斑開始淡,膚色好左d.皮膚靚左d,我個仔成日話我,媽咪,你好白喎,啡啡果d無左喎, 佢成話我d斑係"dirty".
但我唔知個中醫平時有無同人睇症,等我再食耐d,睇下如果真係得,,問下佢.再話你知.
另外,我聽個同學仔媽咪話,青山道有一間睇中醫好平.詳細我就唔多清楚.

別墅

國民生產總值:673

Hello 戇居SBB,

題外話, 請問 "褶閌翭" 這姓名點讀?

thanks!

human

禁止訪問

國民生產總值:16556

大宅

國民生產總值:1047

浸大中醫 得唔得

大宅

國民生產總值:3424

crystaltochan, which doctor are you talking about? The one suggest by mandyto or candyamom?

mandyto, the doctor you recommended in TST, exactly where is his clinic? thanks

crystaltochan 寫道:
[quote]
raynthia 寫道:

Thanks
佢俾一樽中藥藥丸,係$3xx.可以食一個月,條方自己去拾.一星期煲一次.我而家食左半個月,我自己就覺得好訓左,同埋黑斑開始淡,膚色好左d.皮膚靚左d,我個仔成日話我,媽咪,你好白喎,啡啡果d無左喎, 佢成話我d斑係"dirty".
但我唔知個中醫平時有無同人睇症,等我再食耐d,睇下如果真係得,,問下佢.再話你知.
另外,我聽個同學仔媽咪話,青山道有一間睇中醫好平.詳細我就唔多清楚.[/quote]

男爵府

wig
我睇果個我都唔知佢有無係邊道駐診,我見佢張卡片寫係百x藥廠的製藥總監.同腫瘤科主任.我俾佢把脈時個女仔話佢係教授.如果想睇佢,或者等我食多一派,睇定d,真係好掂的話,再打電話去問下啦.

禁止訪問

禁止訪問

洋房

國民生產總值:425

屯門景蜂廣財街,有位”吳星橋”中醫師,有很多找他看診.但每天早上八時前需要排隊等派籌.
[/img]

大宅

國民生產總值:1631

crystaltochan,

請問您講的藥是什麼名字,個中醫在那裡有得睇?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.