意見反饋
義工

自由報料 今日: 56|主題: 268043

東方/太陽報優惠

子爵府

國民生產總值:10891

2019勳章 認識瑞士牛牛第二回

東方/太陽報優惠

聽日(5/11)太陽報有以下3間優惠券:
Watson's 換領 (4選1)
1).白詩SOD蜜潤手霜60g (價值13.9)
2).妮維雅NIVEA 潤膚膏30ml (價值12.9)
3).Watson's 珍珠美白潔面乳120ml (價值17)
4).E-PRO 標準型牙刷5支裝 (價值9.9)

再加:
- 美心$5 coupon (適用於5-8/11)
- OK $3 coupon (5/11即日使用)
----------------------------------------------------

東方優惠有以下2項優惠券:
- 百佳換領壽桃牌碗麵一碗
- 美心$5 coupon (適用於5-8/11)

木村

侯爵府

國民生產總值:22346

冬日勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 東方/太陽報優惠

Thanks!
:wave: :wave: :wave:

大宅

國民生產總值:3544

呢排東方/太陽報優惠 好多野送,

又有出x一丁wo , 我見好多人買報紙剪

子爵府

國民生產總值:10746

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

國民生產總值:1550

好媽媽勳章

thanks!!

男爵府

國民生產總值:7707

子爵府

國民生產總值:10094

但係聽日watsons嗰個嘢一定會爭崩頭喇~
我附近只得一間屈記~~
聽日個女又唔洗返學,都唔知好唔好突登早起去買報紙,
然後去屈記排隊等換嘢~~哈~
今日咪送地捫粟米蓉嘅~~我冇買到呀~
但係我8點幾走去惠康買嘢~~
見到啲人已經換唔到喇~~

大宅

國民生產總值:2874

大宅

國民生產總值:3399

2019新春慶豚圓 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

thx

水晶宮

國民生產總值:61920

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問係米日日係OK買太陽都係$2?

子爵府

冇紙巾送賣$2 , 一間間OK架咋~
木村

子爵府

今日太陽報預告:
讀者憑11月2 - 4日印有$3百搭券之換領券,
可於11月6 - 8日到任何一間華潤萬家便利超市、生活超市、
華潤超級市場或零食物語,即可作$3使用.
(即係早幾日換唔到珍珍薯片、鴻福堂飲品及地捫粟米蓉果張換領券)

有冇人知今日東方有冇刊登呢段廣告呢?
可否告知詳情.Thx~
木村

大宅

國民生產總值:3354

有, 係一樣的
[img align=left]http://b4.lilypie.com/Lgmcp8.png[/img]

公爵府

國民生產總值:27593

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

今朝換了一碗壽X牌生麵皇

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.