論盡家傭

跳至

首頁
12345...9

尾頁

別墅

Re: 我就是被扭斷手腳BB的媽媽

wish you all the best ... 加油
Welcome to "卡樂B"天地

大宅

I hope your baby will get well soon. Take care!

大宅

take care!!!

大宅

邪不能勝正

加油啊~~~

Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

別墅

Fatkun2004,
Don't think too much, take good care of your baby and yourself.
Best wishes for your family.

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

Fatkun2004

有冇諗過明日(6/11) 一同出席立法會靜坐 ??

男爵府

2024年龍年勳章 減齡達人勳章

Take care

翡翠宮

唉! 個bb真係好無孤架 :-( :-( :-( 希望佢早日康復, 開開心心, 快高長大啦

件事判左後可否清楚講下d細節黎聽呀, 我好想知個pk點解可以咁無人性 呢種人真係要恢復十大酷刑黎嚴懲佢就啱啦

伯爵府

Fatkun2004,

妳要堅強, 呢度個個都好支持妳.

希望bb好快好番, 個衰工人一定唔可以放過佢.

洋房

唔好諗咁多住,最緊要bb冇事!
支持你!

伯爵府

畀面勳章

祝bb早日康復......... :cry: :cry:

男爵府

Wish you & BB all the best.

Good Luck For You.

複式洋房

take care and join our gathering tomorrow!

民房

我們都很關心你和bb,希望能知道你們的近況,wish you all the best

禁止訪問

男爵府

希望個賤工人坐耐d,得到應有懲罰

男爵府

add oil.....
hope that the maid would get the punishment very soon

民房

tomdaddy 寫道:
Fatkun2004,
就算當個僱主真係好衰都好,佢都無可能將D不滿發洩落BB到!有唔高興或要求,咪攞出來傾掂佢囉!點解要傷害BB!希望個官有咁重判咁重,要佢以後不可再做工人,再害其他僱主,並警剔吓其他工人!
我都係nurse,知道你件事後,真替你BB傷心,希望佢快D好番。我哋做呢行要輪shift,又要A-night,而家仲成日逼人收工去上堂聽書,真係好多時睇唔到咁多,就算裝了cam都冇時間全部由頭check到尾,我都係抽樣看,希望你不要自責沒有早早發現。
祝一切安好順利!

希望個官有咁重判咁重,要佢以後不可再做工人,再害其他僱主,並警剔吓其他工人!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

多謝各位的支持和鼓勵的說話, 也感謝對小兒的關心.
他暫時為止沒有甚麼問題, 最痛苦最困難的時期已過去了, 只是偶爾晚上會有發惡夢的情況出現.

珍珠宮

畀面勳章

見到妳仔仔日日有進步,都替妳開心

希望妳bb早日康復,個衰人會有報應

保重

Fatkun2004 寫道:
多謝各位的支持和鼓勵的說話, 也感謝對小兒的關心.
他暫時為止沒有甚麼問題, 最痛苦最困難的時期已過去了, 只是偶爾晚上會有發惡夢的情況出現.

首頁
12345...9

尾頁

跳至