嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

去旺角新世紀買"COMBI鞋"

仲有冇人想買"COMBI鞋" ? 如集齊10對以上平均 $120 一對, 請pm 我留電話聯絡

日期 : 7 Nov 星期一
時間 : 1:00pm
地點: 旺角新世紀bebe deam等

yorkboy........... 2對

複式洋房

Re: 去旺角新世紀買"COMBI鞋"

I only can go to buy at 7:00pm

please email me if you ok at 7:00pm

yjoan...... 1對

大宅

Sorry 呀 ! 因我放工後不可, 所以在Lunch time 去

yjoan 寫道:
I only can go to buy at 7:00pm

please email me if you ok at 7:00pm

yjoan...... 1對

禁止發言

子爵府

鑽石山bebe dream 我星期三去過,顏色大部份岩男仔,好似唔岩女仔喎。

民房

各位媽咪,

喂我剛剛打過去新世紀同荷里活問, 而家只可以每人以半價買2對咋, 即係第1對正價, 第2及3對半價, 第4對又正價, 第5及6對半價, 如此類推. 各位要計下點樣一齊買先最着數la !

別墅

我想買呀,中午時間我得呀,pm我啦,thx a lot!

男爵府

Danta 寫道:
各位媽咪,

喂我剛剛打過去新世紀同荷里活問, 而家只可以每人以半價買2對咋, 即係第1對正價, 第2及3對半價, 第4對又正價, 第5及6對半價, 如此類推. 各位要計下點樣一齊買先最着數la !

hi,我都今日去左新世紀果間,可能果日佢地d媽咪買左成十幾對,所以宜家每人限買三大對. ,除番每對$139.3. :cry: :cry: :cry:

大宅

因我只可lunch time 去買, 如有其他媽媽不方便, 請自行約時間

如只可每人買3對, 平均每對$139.3, 你還有興趣嗎? 已pm 手提給你, 請回覆

madisonfong 寫道:
我想買呀,中午時間我得呀,pm我啦,thx a lot!

大宅

[size=x-large]唔知仲有冇折呢~

首頁

尾頁

跳至