跳至

首頁

尾頁

民房

我 NOV 7 去威院做唐士綜合証檢查

各位準媽媽 & 媽媽:

妳們好!今次是我第一胎,好期待。預產期是下年 5/19,希望一切順利。

我訂了 NOV 7 去威院做唐士綜合証檢查,如早前其他人在這裏說一樣,要抽血、照超聲波等等…… 希望bb一齊正常。

我沒有用肚紋膏,其他人介紹我用便宜的 oliver oil 都可以了,因為我姐姐都生完,佢都係用呢個方法,效果好好,完全沒有紋,當然佢好勤力,一知道有咗就即刻搽。所以我宜家日日都有用,晚上搽一次。

別墅

Re: 我 NOV 7 去威院做唐士綜合証檢查

我成日沒恆心搽 :lol: 一時有一時無搽

伯爵府

lamcelia ,

我想問吓oliver oil 在哪裡買, 我現在8week但開始有肚紋啦 !! :-(

男爵府

藥房

http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

伯爵府

貓貓Sharon ,
噤Olive Oil中文名叫咩呀, 謝謝 !

大宅

where buy?

民房

Oliver Oil = 橄欖油
只要去普通藥房同佢講要"搽皮膚用"的橄欖油就可以架喇!十多元一小樽,不過可以用好耐。大家不妨試吓。

男爵府

lamcelia 寫道:
Oliver Oil = 橄欖油
只要去普通藥房同佢講要"搽皮膚用"的橄欖油就可以架喇!十多元一小樽,不過可以用好耐。大家不妨試吓。

用唔曬, 蕛日比bb當cream and take away the 頭泥 is very good!
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

大宅

我第一胎都有搽啦, 仲好鬼勤力添呀, 點知都係出到八彩, 反而我個friend搽

首頁

尾頁

跳至