意見反饋
義工
[2005年] 你哋BB長咗幾多呀..

複式洋房

國民生產總值:158

你哋BB長咗幾多呀..

我bb不知不覺長了6cm

14/9 50.5cm
4/11 56.5cm

大宅

國民生產總值:3399

2019新春慶豚圓 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 你哋BB長咗幾多呀..

我bb 2/11 - 61.5cm, 姑娘話多度是大碼bb

翡翠宮

國民生產總值:97412

好媽媽勳章

我個肥 b, 3/11 7week大, 6kgs - 60cm...

洋房

國民生產總值:521

妹豬兩個月.5.9公斤.58厘米.

子爵府

國民生產總值:11724

我阿B兩個月5.62公斤,58cm。

禁止訪問

國民生產總值:12931

男爵府

國民生產總值:7084

出世3.46kg
1個月4.875kg,56.7cm
2個月6.31kg,59cm

男爵府

國民生產總值:7084

jolo 寫道:
我個肥 b, 3/11 7week大, 6kgs - 60cm...

好勁啊!!!
超大碼bb???

大宅

國民生產總值:1443

出世4.15kg, 50cm
1個月4.8kg,57.75cm
2個月5.7kg,62cm

:mrgreen:

翡翠宮

國民生產總值:97412

好媽媽勳章

係呀... 肥 b o黎o架~~
醫生話, 如果一百個 bb, 佢係頭幾位呀.....
d 手仔腳仔, 肥到一舊舊有摺痕添......

kitna 寫道:
[quote]
jolo 寫道:

好勁啊!!!
超大碼bb???[/quote]

大宅

國民生產總值:1232

2019新春慶豚圓

我個女啱啱好今日2個月有58.5cm長。
婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.