潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

樣型 ~ 媽咪奶粉袋

好鬼難搵, 有無好介紹, 好似好多人鍾意gucci, v.w., p.c.
有無d大路d 又夠charming呢??

大宅

Re: 樣型 ~ 媽咪奶粉袋

[size=x-large]我用lv,但有少少重身

複式洋房

我都係用lv 真係好重但型....
[img align=left]http://photo-origin.tickle.com/image/125/7/4/RL/125740430RL391249036.jpg[/img]

男爵府

牛年勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我用緊呢個款既agnes b袋, 兩邊可以放奶樽奶粉隔, 側邊有個大袋隔, 大袋隔重有個細隔袋. 裡面重有拉鍊既袋可以放銀包, 另外重有個大袋隔. 我自己覺得好好用, 而且價錢又實惠d, 至於型唔型就見人見志

大宅

畀面勳章

日本時裝店既袋啦. 有d好靚,又夠大.前幾日都買左過.

別墅

大家有無留意新品牌~~Goyard呀?~~

我覺得都OK~~不過都要成六仟幾~~值唔值呢?
:mrgreen:~~ KARIS ~~

複式洋房

請問呢個袋幾多錢呀! 同埋而家仲有無得買呀.

[quote]
wouldbe 寫道:
我用緊呢個款既agnes b袋, 兩邊可以放奶樽奶粉隔, 側邊有個大袋隔, 大袋隔重有個細隔袋. 裡面重有拉鍊既袋可以放銀包, 另外重有個大袋隔. 我自己覺得好好用, 而且價錢又實惠d, 至於型唔型就見人見志

別墅

wouldbe,

i think yours is very 型 ar ! i believe it's light and durable enough too, to be a good 奶粉袋. just my point view...(those LV mum don't be angry..) ...although LV is one of the most popular choices but it's really heavy. sometimes, if you go outting (e.g. park/playground) with kids, it is easy to get dirty and lost !

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

esther1029 寫道:
大家有無留意新品牌~~Goyard呀?~~

我覺得都OK~~不過都要成六仟幾~~值唔值呢?

Goyard,係咪Y字紋果個啊,好貴下喎!用黎做奶粉袋好似好waste咁!我都係用agne's b,不過係黑色大袋果隻!

男爵府

Janicewai,
呢個色應該冇, 我個袋係啡色+粉紫色帶, 係日本賣唔到1萬YEN(HKD700), 我見旺角D水貨舖賣AROUND HKD900, 唔知專門店有冇
Janicewai 寫道:
請問呢個袋幾多錢呀! 同埋而家仲有無得買呀.

[quote]
wouldbe 寫道:

男爵府

ahk019,
Thanks~ 我個袋係啡色, 所以好襟dirty, 而且好似你咁講好輕, 隔數多, 所以我覺得好好用, 值得推介

子爵府

Kate Spade 佢D袋唔錯嫁.
少主金句 : 求學不是求分數

首頁

尾頁

跳至