跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

初生B每日訓幾多個鐘?

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 初生B每日訓幾多個鐘?

24hours 黎計,我個B 都有16 -18 hours 訓..
但衰在訓唔"臨" 呢...訓o下又醒o下..
我都無覺好訓~~

大宅

我個b日頭訓到連奶都可以唔食,但夜晚就一夠3個鐘就喊,一日都有3個幾鐘係唔訓
小b仔晉熙相簿 傻豬晉熙BB 26/10/05 3:02AM 係屯門醫院出世啦 出世 ~ 2.97KG 轉身:21/03/2006 31/10 ~ 3.18KG 1ST牙:13/05/2006 10/11 ~ 3.57KG 識坐 :17/06/2006 26/11 ~ 4.66KG 識行 : 13/01/2007 31/12 ~ 5.85KG 出水豆:19/02/2007 03/02 ~ 6.96KG 14/03 ~ 7.96KG 09/05 ~ 8.66KG 28/10 ~ 10.48KG 22/01 ~ 11.6KG 80CM 27/04 ~ 12.5KG 86.5CM

禁止訪問

大宅

我個b早上多數瞓2-4個鍾就醒, 但係夜晚佢就可以瞓到6-8個鐘, 真奇怪...
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

複式洋房

between meals he sleeps for about 45 mins and cries and always needs hugging. don't know what to do :cry:

複式洋房

fallenstar023, my son was also born on Oct11 and has already 甩臍帶. it should be within 14 days.

大宅

我囡囡日頭訓到好林,到飲奶時間都唔醒,夜晚就一到3個鐘就喊住要飲奶,遲少少都唔得,實喊到有奶咀入口先收聲。不過一飲完夜晚最後3:30餐奶就會訓到好林,早上8:00先醒,咁我就可以連續訓4個鐘啦。

禁止訪問

大宅

我個女而家一日訓十幾個鐘, 夜晚隔4-5個鐘頭就醒, 朝早就訓2個鐘頭度就醒.....

我想問下,通常bb仔幾時開始戒奶..?? 請賜教
Welcome to 吳公館
www.babyhome.com.tw/babyhoey

大宅

babytema,

My son was already甩臍帶, i just forgot to changed the message...sorry..where are you delivery your son.. me at Queen's Mary...
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

禁止訪問

大宅

如果夜晚 1點食奶, 到第朝7點再食, 咁算唔算介左夜奶呢?

複式洋房

如果晚晚都係,唔錯喎 

我仲餵緊4am呀 

首頁

尾頁

跳至