在職全職

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Re: 大埔之友入嚟啦.

我開餐啦...886
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

侯爵府

Re: 大埔之友入

我終於可以黎報到啦 :-( :-(

侯爵府

q媽,
13號bbq我唔黎啦,個日唔得閒呀 :-|

水晶宮

WING:
返黎啦...我好掛住你呀 :-(

有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

侯爵府

kcpak 寫道:
WING:
返黎啦...我好掛住你呀 :-(

我都好掛住你地呀 :-( ,依家一上到網我
就即刻上黎啦

水晶宮

整返好啦部腦
13號點解唔黎呀...我好耐無見你囉喎
wing_so 寫道:
[quote]

我都好掛住你地呀 :-( ,依家一上到網我
就即刻上黎啦

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

早晨

請問各位, 跳舞的技巧鞋大埔哪裡可以買到? thank you.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

小之,
星期日bbq 我地真係唔黎燒喇, 因為這幾天都好勞氣......, 加上星期六一家去飲, 都食左好多禁品, 要d時間回氣.
那天我同佢放學後食完lunch會過黎坐下, 希望唔好介意

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

sally, 基本上我唔過200蚊都ok.
我比左qq size你先. 因qq3圍係秘密,
你收pm.啦.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

VENUSSUM 寫道:
早晨

請問各位, 跳舞的技巧鞋大埔哪裡可以買到? thank you.

上次係mars幫我地買架. 你問mars

珊瑚宮

Sally 寫道:
[quote]
qq媽媽咪 寫道:

SALLY,我搵左款式啦,係呢個WEB, SHOPPING, 入面第二項
NO. 520-3154 係藍白色, 我想將藍色轉粉紅色.
另帽係第7項, NO.52KH-11043, 帽布跟裙布一樣, 你明我意思嗎? 因我冇COLOR PRINT, SO 唔可PRINT OUT 出嚟,
睇你OR MARS邊個幫我PRINT. THANK YOU.

我明你講咩~但問題係我print 唔到出嚟,睇下mars可唔可以print 到?
仲有,你地邊個想造衫?決定造咩款呢?要快快度個size比我la,
因為我朋友嚟緊呢個星期會上深圳,如果趕到我可以比拎佢上去造,同埋你地講埋唔超過幾多$$會造,因為要佢上咗去問先知幾多$$,佢話費事造咗出嚟太貴咁就唔好啦,佢亦唔想你地誤會佢有$$慊~~~
另外,我朋友比咗兩個建議我~
1.你地可以跟佢上去,佢可以帶你地去,在"東門"附近
2.佢比咗電話地址我,你地可自行上去[/quote]

mars, 麻煩你有冇color print, 幫我print out to sally, thank you.

珊瑚宮

Sally 寫道:
[quote]
kcpak 寫道:
sally:
你老公今日無陪你地咩

我地玩完返嚟啦~佢而家去咗cut hair [/quote]
佢都cut得好密下喎.

珊瑚宮

wing_so 寫道:
我終於可以黎報到啦 :-( :-(

long time no talk :-( :-(

珊瑚宮

wing_so 寫道:
q媽,
13號bbq我唔黎啦,個日唔得閒呀 :-|

珊瑚宮

小之, oo 好d 冇呀. :cry:

伯爵府

好媽媽勳章

早晨呀~

珊瑚宮

Sally 寫道:
早晨呀~

伯爵府

good morning

伯爵府

好媽媽勳章

早晨

大埔新街市~15蚊對

伯爵府

好媽媽勳章

小之,
星期日bbq 我地真係唔黎燒喇, 因為這幾天都好勞氣......, 加上星期六一家去飲, 都食左好多禁品, 要d時間回氣.
那天我同佢放學後食完lunch會過黎坐下, 希望唔好介意

點解咁勞氣呢 ?-( ?-(

首頁

尾頁

跳至