自由講場

跳至

民房

CITIBANK Credit Card 縮短還款期

剛收到 citibank visa statement, 還款期由平時月中改為月頭, 打電話比 citibank, 佢地話還款期由 54 日減至 40日, 減了足足 14日, 但又冇通知客戶, 咁點解要用佢? 咁咪變相提早還錢, 如仲未出糧, 咪要比利息. 好唔好 cut 左佢? :evil: :evil:

大宅

Re: CITIBANK Credit Card 縮短還款期

我諗佢有通知...但係用d 連用放大鏡都睇唔到字寫左囉....
你覺得佢衰, 咪cut 左佢囉,依家咁多credit card 揀..

侯爵府

畀面勳章

Re: CITIBANK Credit Card 縮短還款期

係咩? 我無留意添, 返去睇下到期還款未先, 多謝提醒!

禁止訪問

大宅

how come citibank credit card so cheap now....sigh~

民房

barkley

我都係咁講, 佢話會問吓高層, 會比返正常還款我喎. 但如果唔出聲咪好以被佢欺騙左. :evil:

民房

bebe2004

已經"燥"了, 而且等了成 10 分鐘, 將我個電話轉來轉去, 有話要考慮, 叫我過2 日再打電話來 confirm 得唔得, 我叫佢ok 就打比我, 佢 就 cc 氣話 : 好 ..... 啦

大宅

2019新春慶豚圓 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都收到statement, 我一路還款期是月頭,
所以10月尾時提早用繳費靈繳費,但交款時已經過咗還款期,
這樣我便要罰款, 我馬上打去 citibank 客戶服務部投訴,
為什麼更改還款期沒有通知客戶, 但他們說6月份時已寄信
通知客人, 但我沒有收到. 現在他們說不用我交罰款, 並且把還款期更改為月頭. 但還款期都是減少咗.
我不會cut咭, 因 citibank 咭是永久免年費, 但會盡量用少D啦.

洋房

我都有打電話投訴,跟住佢話還款期做返以前一樣

跳至
熱門主題