跳至

首頁

尾頁

民房

有無清除耳屎的藥物

我女女2years old. 問了藥房Watson, Mannings 都無有關藥物出售 希望你地幫下我 因女女成日攪隻ears.

Many thanks.

侯爵府

Re: 有無清除耳屎的藥物

MANDY29411

聽講屈臣氏有隻耳舒潔幾好架, 要問藥劑師個邊

民房

我囝囝7歲,佢之前系馬會做學童保健,醫生開左隻藥水俾佢,幾好架 我之前隻耳仔塞左,我滴了一次,第二日我就可以挖到D好的耳屎出黎,因為我之前隻右耳成日挖唔到D耳屎出黎!你可以去馬會睇醫生叫醫生開俾你呀!

大宅

一般藥房都有架,你話係"溶耳蠟"的藥水,都可以提供到.
滴耳的.
再唔係其實你可以用橄欖油滴耳,效果作用是一樣的:清潔和油潤耳朵,令耳垢容易排出.
我一次去醫生度攞,佢都係比d橄欖油我.

我的寶貝女朗朗在5月25日早上7:40分出左世.仍然是全人奶bb,唔肯飲奶粉的體重記錄
5/25 --2.7kg   43cm         6/1   --
6/5   --2.76kg                   6/11 -3.02kg
6/18 --3.3kg                     6/28 -3.75kg
7/5   --4.1kg   58cm         8/5   --5kg
10/4 --6.06kg                  12/6 -- 6.46kg
無磅好耐啦,費事磅,反正都係xs碼,我個女食得行得睡得玩得排牙仲好駛得,又好精力過d大人,足以累死你,磅數仲算d咩呢

首頁

尾頁

跳至