跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

1月份媽咪會唔會買 產後廿八方 進補 ?

我想買. 不過唔知好唔好

大宅

Re: 1月份媽咪會唔會買 產後廿八方 進補 ?

我會買,唔知買金裝定精裝呀....
同埋而家買唔知會唔會太早呢?
happy family

別墅

產後廿八方可以係邊度買架?

大宅

I also decide to buy, two of my colleagues took this after gave birth, they said it's convenience and easy to prepare. At the first place I would want to go every week to the chinese doctor; but its quite difficult for the first month.

I have a leaflet at the office for ordering, actually you can check through from the magazine, it's all widely advertise. I think I will take the 1,980 one for continuously 28 days. It's never too late now.

Veron

大宅

我有朋友比左個會員編號我可以平$100/$50蚊
有興趣就pm我啦~ :mrgreen:

大宅

我都會買。好似好多人都係買哩隻,夠方便。

大宅

請問產後廿八方有咩好呀?

男爵府

28日藥材,每日一包,唔駛唸食咩又唔駛買定一大堆保品材料,通常每日買隻雞or肉就可以。方便D囉。

不過你用陪月應該唔駛啦,費事她冇用武之地喎

車莉 寫道:
請問產後廿八方有咩好呀?

民房

好似好多人買咁既,但係咩來架....有咩用先...

大宅

mrsmcdull,
唔該晒

大宅

我都打算買,因為方便.我見到其他TOPIC 的媽媽話不錯

大宅

我都想買,邊度買會平d呢?咁仲要唔要買鹿茸呀?

子爵府

好似好方便咁,我都想買
]

首頁

尾頁

跳至