意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 198|主題: 125016

您地買完護膚品or化粧品, 會唔會主動問化粧小姐取samples?

複式洋房

國民生產總值:459

您地買完護膚品or化粧品, 會唔會主動問化粧小姐取samples?

我只會隨佢俾, 有就有, 無就無.
:-) :-D

伯爵府

國民生產總值:15275

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 您地買完護膚品or化粧品, 會唔會主動問化粧小姐取samples?

會呀, 因資生堂要問才生的仲多d

男爵府

國民生產總值:5790

Re: 您地買完護膚品or化粧品, 會唔會主動問化粧小姐取samples?

100%會

子爵府

國民生產總值:12075

SiuHak 寫道:

me too~

洋房

國民生產總值:99

會!因為想試下新產品!

珍珠宮

國民生產總值:49970

2019新春慶豚圓 2019勳章

SiuHak 寫道:

me 2, 有幫襯喎, 依家好多牌子通常都有比
好多時都益我妹囉

複式洋房

國民生產總值:195

StItCh 寫道:
會!因為想試下新產品!

me too!!

禁止訪問

國民生產總值:1457

大宅

國民生產總值:1439

有d sales好醒....見你買完野..通常都俾sample o既~~
我都有唔少呀~~hehe~~

複式洋房

國民生產總值:295

makwinny 寫道:
depends on i really want to try new things or not!! Because some shop had record in their computer, u can't get the same item which u had bought the product size :tongue: :tongue:

me2

禁止訪問

國民生產總值:12239

大宅

國民生產總值:1044

一般都唔會問佢地攞...除非係雜誌或其他渠道見到d好想試的product,又咁啱去佢地個專櫃買野先至會。
但係通常d化妝小姐都會問有冇咩特別sample想要,冇就是但攞幾份(當然睇下你買左幾多樣野)俾你,但係我通常拎左返屋企放埋一二邊..冇用到...

伯爵府

國民生產總值:15703

SURE!
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

水晶宮

國民生產總值:55082

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

無喎, 多數d sales都會主動比sample架喎 !!

珍珠宮

國民生產總值:34076

2019新春慶豚圓 2019勳章

依家 Sofina 話要買滿 300元先有喎!

別墅

國民生產總值:887

梗係問啦,不過通常係買得多野先順便問

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.