意見反饋
義工
[東區] 有冇小朋友參加過柴灣的'馬方創藝學堂'?

別墅

國民生產總值:508

有冇小朋友參加過柴灣的'馬方創藝學堂'?

佢又係廣告公司但又教畫畫,又教普通話. 好似好pro o甘.

洋房

國民生產總值:693

Re: 有冇小朋友參加過柴灣的'馬方創藝學堂'?

我的女兒(P.6)在這已 學了一段時間,本人好滿意.小朋友學得好開心.我中學時也略懂美術,教學方法唔錯,因為次次我都會在外面耹聽.

子爵府

國民生產總值:14837

請問

洋房

在柴灣,在工廠大廈內.
教學:好似我個女咁,初初學木顏色(大約4-5個月),然後水彩(大約4-5個月).根住佢會學粉彩.
老師會因應學生的技術,興趣決定佢學d咩,每隔數月轉一轉,唔會好悶,費用唔會好貴,唔會濫收,好似我初初個女去學木顔色,如果自己有,佢唔會要你買,也不會幫你買貴嘢,次次見意你買的東西也好合理.

子爵府

請問有沒有詳細地址電話呢 幾$一堂

洋房

地址: 柴灣永泰道60號柴灣工業城一期1503室
電話: 2885 3541
收費: 每堂計算 (一星期一堂.如果一個月內有5堂,會收5堂,4堂收4堂) 另外以你的小朋友的年齡,適合那種課程等去收費. :-P

民房

國民生產總值:66

[size=medium]家長可旁聽???

民房

parrot1214 寫道:
我的女兒(P.6)在這已 學了一段時間,本人好滿意.小朋友學得好開心.我中學時也略懂美術,教學方法唔錯,因為次次我都會在外面耹聽.

[size=medium]家長可旁聽???

洋房

唔講得叫旁聽,我同個女一起去到,佢入內上堂,由於間隔並沒有隔音,我坐在門口可以聽得好淸楚,所以要靜靜地坐着看書,就算說話都唔好咁大聲,以免影響上堂.

民房

Thanks very much!!!

子爵府

唔該晒

parrot1214 寫道:
地址: 柴灣永泰道60號柴灣工業城一期1503室
電話: 2885 3541
收費: 每堂計算 (一星期一堂.如果一個月內有5堂,會收5堂,4堂收4堂) 另外以你的小朋友的年齡,適合那種課程等去收費. :-P

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.