嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

睛靈勳章

想知"雅培"特約經銷商藥房的名及地址, 謝謝

我囡囡食緊1號心美力, 如在manxxx 及watxxx貴一點, 請問知不知"雅培"特約經銷商的藥房名及地址, 我住在九龍區的, 謝謝!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 想知"雅培"特約經銷商藥房的名及地址, 謝謝

我個女都係食雅培架!你可打去雅培叫他EMAIL藥房名及地址給你!tel: 28064842
題外話:二手市場有時會有雅培1號奶粉coupon賣架(即係拎張coupon去藥房換奶粉)

複式洋房

睛靈勳章

Dear janengan,
謝謝你的提供.

侯爵府

上次BB展入

複式洋房

睛靈勳章

Hello patwong,
我都有收到,不過未打算幫bb轉2號,健康院方面建議1薉才轉,所以會遲d先.謝謝你的告知

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

pikpik719 寫道:
Dear janengan,
謝謝你的提供.

唔駛客氣

侯爵府

1歲才轉奶?乜唔係六個月就轉咩?
pikpik719 寫道:
Hello patwong,
我都有收到,不過未打算幫bb轉2號,健康院方面建議1薉才轉,所以會遲d先.謝謝你的告知

複式洋房

睛靈勳章

hello patwong,
因為1號的營養較高,而且6個月後,會給bb食固體食物,從而都會吸收到其他營養,所以唔駛驚唔夠.2號奶粉會較熱(大便較難),固此現在未有打算轉.

首頁

尾頁

跳至