論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

工人係咪都會關門瞓 ?

如題
我要學習做會笑的媽媽

伯爵府

2020勳章 好媽媽勳章

Re: 工人係咪都會關門瞓 ?

Yes, my bun bun always close the door to sleep.

大宅

yes, my yan yan also.

男爵府

好媽媽勳章

係! 仲鎖埋門!

別墅

since my yan yan share the bedroom with my daughter, I won't allow her to lock the door ... :tongue: :tongue:
Welcome to "卡樂B"天地

珊瑚宮

好媽媽勳章

係啊,其實瞓覺都幾私隱架,所以我會比佢關門瞓.

民房

當然會, 好平常. 工人都有佢的privacy, 應被專重. :lol:

別墅

門應該關,但唔可以鎖,因為佢同我仔瞓一間房,鎖埋我點入去睇仔!!

大宅

Re: 工人係咪都會關門

I ask her to leave a small gap and not close the door coz if she closes the door, she will never OR 'pretend' can't listen baby cries...

I've experience on she (her room is just next to baby's room) woke up at night after baby cried for 10 minutes...

RESULT: all of us wake up!!!

AND NOW: I'll wake up at night when baby cries loh... and let her sleep ... COZ I don't want to interfere my husband sleeping!!!

[size=xx-large]死未!~!!
吾家三隻小豬樂融融 ;-)  ;-)  ;-)

伯爵府

BK猜猜猜慶中秋

我個工人唔會關門,因為BB衫响哂佢房

大宅

我個bb仲未出世, 所以我會比佢關門訓, 但係bb出世之後, 我就唔會比佢關門訓.

伯爵府

工人無閂門瞓, 因為佢唔開風扇/冷氣, 佢要通風喎.

象牙宮

2020勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我個賓姐都有鎖門瞓, 不過我唔會半夜揾佢, 同埋佢自己一間房, 所以由得佢. 但如果係同仔女share房, 我諗我唔會俾佢鎖門.

別墅

joshua媽

買個BB用對講機(我未用過唔知叫咩)要佢放係床頭,仲要規定開到最大聲,咁冇理由話聽唔到啦掛!!

別墅

我個印印不論係夏天同冬天都一樣閂門瞓, 佢唔會鎖門而係用d野"頂"著度門

男爵府

No. They keep the door ajar as they sleep with my children and I would check the kids in the middle of the night.

大宅

aa333 寫道:
當然會, 好平常. 工人都有佢的privacy, 應被專重. :lol:

Agree
碧姍小說 http://pighillstory.blogspot.hk/

別墅

我個工人我會比佢關門訓但就唔比鎖門

男爵府

好媽媽勳章

jennyjim 寫道:
我個工人我會比佢關門訓但就唔比鎖門

我又冇話比唔比佢鎖門,但佢唔會鎖.

別墅

因為我地兩公婆同BB瞓,工人同我地都係掩門而無鎖實,怕BB半夜喊醒

首頁

尾頁

跳至