意見反饋
義工

自由報料 今日: 357|主題: 268019

有冇試過果間$55/10min 剪髮?掂唔掂?

別墅

國民生產總值:985

有冇試過<曾志偉>果間$55/10min 剪髮?掂唔掂?

有冇試過<曾志偉>果間$55/10min 剪髮?掂唔掂?

經過見幾多人剪,但驚咁短時間剪會好<求奇>

子爵府

國民生產總值:11592

畀面勳章

Re: 有冇試過<曾志偉>果間$55/10min 剪髮?掂唔掂?

我都想知,掂唔掂?

別墅

國民生產總值:694

Re: 有冇試過<曾志偉>果間$55/10min 剪髮?掂唔掂?

勁唔掂呀, 我有朋友剪過,佢剛好剪到10分鍾,仲未剪好,我朋友話可否剪多小小,個師傅話time up

民房

國民生產總值:20

咁都得,味夠晒形兼獨一無異。

伯爵府

國民生產總值:16095

請問係咪荃錦商場果間, 昨天經過, 無人幫趁.

複式洋房

國民生產總值:220

要睇師傅,有D掂,有D唔掂。
I Love AH :-D :-D

禁止訪問

國民生產總值:16556

子爵府

國民生產總值:11592

畀面勳章

咁米剪到唔湯唔水,咁核突,點見人

該用戶已被刪除

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.