意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 63|主題: 127761

跳至
個工人又偷我野~**又作反啦**

禁止訪問

國民生產總值:2437

個工人又偷我野~**又作反啦**

侯爵府

國民生產總值:21494

好媽媽勳章

Re: 個工人又偷我野~

小美人,

我就一定唔會同佢續約!做乜要擺隻老鼠入米缸?!仲有,佢地唔知點諗野傢,想佢地回頭是岸曰直係唔使諗。趁有三個月時間快d去搵第二個啦。
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

男爵府

國民生產總值:9822

好媽媽勳章

咪係! 仲有3個月, 緊係唔續啦, 乘機找個新啦, 不過3個月乜都可以做到, 妳d貴重嘢都係小心d好~~~

珊瑚宮

國民生產總值:113477

好媽媽勳章

講大話巳經衰架啦,偷嘢更家係死罪............炒得

翡翠宮

國民生產總值:76971

偷得一次就有第二次點忍得 不過你又唔想即炒佢的 話咁小心保管自己d財物囉, 不過我都係一個粗心大意既人黎, 無咩點數過自己有d咩會唔見

伯爵府

國民生產總值:18198

BK猜猜猜慶中秋

比你見到只係偷咗手機,都唔知道重有物嘢比佢偷咗,緊係唔續約

子爵府

國民生產總值:10503

呢3 個月你更加要將貴重野鎖好呀!
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

珍珠宮

國民生產總值:49968

2019新春慶豚圓 2019勳章

何止~ 小心所有野 包括小朋友 !!!

侯爵府

國民生產總值:22822

不可原諒...你唔好心軟!! 我俾我工人嘅家規, 佢個人操守第一項係: be honest. 如果俾我哋發現佢講大話, 會立即炒. :-x

伯爵府

國民生產總值:16716

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

對呀, band 佢..
做野慢可以原諒, 偷野就吾得~ 你點知佢無偷你其他野呀,
又做咩要令到自己咁煩, 一於叮走佢

男爵府

國民生產總值:6787

小美人,

你仲同佢續約?

大宅

國民生產總值:4343

小美人:

我工人之前同妳工人一樣偷左我部唔用手機去用,
我話咗俾agent 聽,出咗封warning letter 俾佢,
我個工人出年先完約,完約就一定唔續架喇~

平時見佢都好錫阿囝,
如果我換ヱ人要洗$之外,就係阿囝末必肯跟佢,
空檔期冇人可以幫到我,兩公婆都要番ヱ,
為有自己小心財物,我都唔知自己有冇做錯,
留番佢係度,不過,我有裝眼仔,最緊要好好照顧囝囝,
其他貴重物品放好.

ユ人真係麻煩
我己經身心力疲 :-( :-( :-(

禁止訪問

大宅

國民生產總值:4343

小美人:

我哋做僱主真慘~~
:-( :-( :-(

禁止訪問

Re: 個工人又偷我野~ (又想作反)

大宅

國民生產總值:2989

醒目開學勳章

點解唔可以炒她?係我就唔會比佢有機會完約.重會裝佢偷野,即炒唔使賠.

大宅

國民生產總值:1243

完全唔可以接受呀, 唔炒佢=縱容佢.

洋房

國民生產總值:128

Fire

大宅

國民生產總值:3655

你明知佢係老鼠會偷野,仲比佢留o係屋度?

你係咪無其他人可以幫手?搵左新工人未?

其實,你炒佢都係比多$3270姐(佢d機票,其他野你都就快要比嫁啦)。建議你將所有值錢野鎖好,小心,小心,佢隨時偷你一樣值錢都可能唔止$3270。

個時,有個賤種工人偷左我地差不多兩萬既野。

大宅

國民生產總值:2624

大佢話小心屋企的CAM影到有証據,就會拉佢去差館。

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.