意見反饋
義工
[2005年] 我BB睡眠時間少, 平均每天9-10小時. 點算 ?

民房

國民生產總值:7

我BB睡眠時間少, 平均每天9-10小時. 點算 ?

我BB 整天睡眠不多, 但晚上都睡不長.

大宅

國民生產總值:2065

Re: 我BB睡眠時間少, 平均每天9-10小時. 點算 ?

明明A,我個B頂多

大宅

國民生產總值:4410

Re: 我BB睡眠時間少, 平均每天9-10小時. 點算 ?

same same

bbsweet

[quote]
ricfa 寫道:
明明A,我個B頂多
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

別墅

國民生產總值:975

我個b都係吖,我以前都睡得多個佢,激死 :-( :-( :-(

侯爵府

國民生產總值:20300

我囡囡全日加埋都係差唔多瞓10個鐘, 我覺得冇乜所謂, 佢要玩到攰眼瞓o既時候自然會瞓, 唔想瞓想玩o既時候我就由得佢玩。

大宅

國民生產總值:2552

明明A,你bb唔瞓有無扭計,如果無,問題唔大,咪由得佢自己玩囉。我囡唔夠瞓會扭計扭得好緊要,所以即使佢唔肯瞓,我都盡量暗到佢瞓為止,有時暗大半個鐘,瞓得果十零分鐘架咋,但係都要暗,唱歌、搖搖、拍拍、直抱、橫抱乜都出齊,而且全屋都要保持安靜,務求bb瞓得落,唔係佢會嘈到暈。佢近來唔知係咪因為天氣無咁熱,瞓得好左d,太熱太凍,bb都會易醒。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.