意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 73|主題: 125011

跳至
regene柔肌蜜語
該用戶已被刪除

regene柔肌蜜語

大宅

國民生產總值:3087

Re: regene柔肌蜜語

I want to know too!

別墅

國民生產總值:894

我都想買黎試下~~好似好吸引咁~~
:mrgreen:~~ KARIS ~~

子爵府

國民生產總值:11605

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

My sister have used it, her comment is very good.

I have already brough it, but too busy not use it yet.

Kirsten born at 31/12/2003 N/B Weight = 3.33 kg One Month = 4.6 kg Two Month = 5.37 kg Three Month = 6.11 kg Four Month = 7.3 kg (70cm long) Five Month = 8.11kg Six Month = 9.37kg (72cm long) 7.5Month = 10.9kg (24 lbs) 8 Months = 11.1 kg (24.4 lbs) 9.5 Months = 11.5kg (25.3 lbs) 10.5 Months = 11.8kg (26 lbs) 12 Months = 11.4 (25 lbs) 16.5 Months = 30 lbs 20 Months = 16kg (35.2 lbs)

大宅

Dose anyone try the cleansing honey? is it good too?

this is my birthday month so i can buy the product with 50% off

大宅

國民生產總值:1044

因為我係美纖社的會員,所以間中都會買佢地d產品,見佢呢期力谷柔肌蜜語,唔知究竟好唔好用呢?

別墅

國民生產總值:814

bbfamily 寫道:
Dose anyone try the cleansing honey? is it good too?

this is my birthday month so i can buy the product with 50% off

我都打算試下,前幾日去買,佢地話未有貨,要下星期先有.
我都心思思都想下呢個系列,好似好吸引!

伯爵府

國民生產總值:15699

好香蜂蜜味
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

別墅

kittyjoanne 寫道:
因為我係美纖社的會員,所以間中都會買佢地d產品,見佢呢期力谷柔肌蜜語,唔知究竟好唔好用呢?

頭先我去左美纖社,佢地隻cleansing honey返左,$99/130ml, 我買左~
另外都買埋隻honey skin conditioner (mask),唔係paper mask而係用個掃掃一層honey mask上面,而家敷緊,好香蜜糖味 :mrgreen: 不過功效要用多幾次先知.

大宅

蜂鳥,

甘支cleansing得唔得呀? 可唔可以remove makeup架?

thanks﹗

洋房

國民生產總值:143

支cleansing洗完身一時間個感覺唔會好似好乾咁囉…
幾潤~
不過唔可以用黎remove makeup~

蜂鳥,

甘支cleansing得唔得呀? 可唔可以remove makeup架?

thanks﹗

珍珠宮

國民生產總值:43226

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

我都係會員 用過隻honey skin condition (mask)一次law 都幾滋潤,好香honey味 但效果就未知係咪kum有work ?-( 因為用得個一次 不過我都想用埋佢條line既產品,唔知各位有咩好介紹 ?-(

蜂鳥 寫道:
[quote]
kittyjoanne 寫道:

頭先我去左美纖社,佢地隻cleansing honey返左,$99/130ml, 我買左~
另外都買埋隻honey skin conditioner (mask),唔係paper mask而係用個掃掃一層honey mask上面,而家敷緊,好香蜜糖味 :mrgreen: 不過功效要用多幾次先知.[/quote]

大宅

thanks﹗我今日去睇下先﹗

koolala_koolala 寫道:
支cleansing洗完身一時間個感覺唔會好似好乾咁囉…
幾潤~
不過唔可以用黎remove makeup~

[quote]
蜂鳥,

thanks﹗
[/quote]

別墅

蜂鳥,

thanks﹗

唔錯,整濕d塊面先用,因為honey質地有少少難推開,但係洗完塊面幾潤同柔軟.

蜜糖香味幾重下,如果唔受得好大陣味既朋友就唔好試呀.

洋房

國民生產總值:33

我都想試呀!

禁止訪問

國民生產總值:2394

大宅

你係用個mask定係cleansing jel?

吉川小姐 寫道:
我同個朋友都用左, 但係我地都有D敏感 :-( 雖然唔係好嚴重, 不過都起左D紅粒粒, 仲會痕...所以唔敢再用喇

男爵府

國民生產總值:5206

屈人寺有無呢?

別墅

我用左佢呢條line幾樣product (有d係sample), 發覺香味都一樣咁重, 所以容易敏感既朋友或者唔岩用啦!

大宅

甘我諗我唔得喇 :cry: 我對香味好易敏感﹐但最衰我就係好鐘意蜂蜜果隻味﹐激死我喇﹗

係呢﹐點解你有sample既? 係邊度有得換呀?

蜂鳥 寫道:
[quote]

我用左佢呢條line幾樣product (有d係sample), 發覺香味都一樣咁重, 所以容易敏感既朋友或者唔岩用啦! [/quote]

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.