心聲留言

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章

:angryfire:BK又多一個冇誠信o既媽咪,大家小心

唔要就一早出聲啦,等到交收果日我唔打比你,你都唔同我講話仲要諗........擺明玩野啦....
已經o係星期二電話聯絡完,星期六交收,仲要識pm我話星期六見
到左星期六打比你先至話唔記得我電話,但又識得同我講話夜晚再pm我仲要唔要............
如果你唔見左我電話一早就可以pm問返我啦

攪到我下午本來有約都推晒
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

子爵府

好媽媽勳章

Re: :angryfire:

雖然唔知發生咩事...不過...你唔好嬲啦...

[url=http://lilypie.com][img]

子爵府

Re: :angryfire:

在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

水晶宮

好媽媽勳章

Re: :angryfire:BK又多一個冇誠信o既媽咪,大家小心

等我著住部電腦成晚,一個pm都冇..... 又話晚上會pm我話我知仲要唔要..............
一早放出o黎買o既時候已經講到明貨品有問題,但已維修好,正常人都知係唔會影響安全,依家先o黎講話怕會有結構問題
click here 佢話要買o既野.
仲要講價,又話住得遠平d賣比佢,講完價又唔要...

水晶宮

好媽媽勳章

Re: :angryfire:BK又多一個冇誠信o既媽咪,大家小心

私人訊息

個人資料 »» 收件匣 »»

在線上!

寄件時間: 2005-11-06 10:21:20
--------------------------------------------------------------------------------
sorry no need la, tks.

sorry no need la. tks.

--------------------------------------------------------------------------------

上一封 | 下一封

[size=xx-large]玩野就行遠d啦

大宅

唔好咁怒啦!
你同個位媽咪會唔會有D

子爵府

好媽媽勳章

算啦...既然無損失...下次就唔好再理佢啦...

[url=http://lilypie.com][img]

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

唔好咁嬲啦! 依個世界咩人都有!算啦

禁止訪問

男爵府

網上都可以看盡人生百態,可以看出佢平時的為人.

大宅

珍珠宮

無計

男爵府

算la, 都無用, 記住佢下次5好再同佢交易law.

大宅

算la!算la!

水晶宮

好媽媽勳章

如果唔係佢話要,我o係yahoo可能賣左比人喇,同佢講實左我先取消拍賣...................
依家yahoo要比錢先可以刊登拍賣

等待驗證會員

patpat234 寫道:
如果唔係佢話要,我o係yahoo可能賣左比人喇,同佢講實左我先取消拍賣...................

有得咁計架咩? 妳都識話可能啦,可能,如果我d錢唔係買左飯盒而係買左六合彩,可能中左頭獎...
以前有個人,食左一隻雞, 個老闆話:"如果你唔係食左我隻雞,佢可能已經生左十隻蛋...d蛋孵左十隻雞...十隻雞大左,再生蛋就變一百隻雞..."

佢錯在甩妳底,算啦,而家妳又冇真係蝕左乜,如果yahoo要俾錢,妳咪賣返高少少個價囉~ 算啦,又唔係咁大件事.
bk閒人

水晶宮

好媽媽勳章

Kiwizaki 寫道:
[quote]
patpat234 寫道:

有得咁計架咩? 妳都識話可能啦,可能,如果我d錢唔係買左飯盒而係買左六合彩,可能中左頭獎...
以前有個人,食左一隻雞, 個老闆話:"如果你唔係食左我隻雞,佢可能已經生左十隻蛋...d蛋孵左十隻雞...十隻雞大左,再生蛋就變一百隻雞..."

佢錯在甩妳底,算啦,而家妳又冇真係蝕左乜,如果yahoo要俾錢,妳咪賣返高少少個價囉~ 算啦,又唔係咁大件事.[/quote]
我咁講得就唔係得個講,因為yahoo度真係有人同我傾緊交收o既事.如果我唔係應承左bk呢個人,我就唔會推左yahoo個買家

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章

如果bk都有得落bid就唔會咁啦

首頁

尾頁

跳至