意見反饋
義工

家事百科 今日: 5|主題: 37013

2尺半床一問

大宅

國民生產總值:4894

2尺半床一問

有沒有瞓梗2尺半床?? 辛苦嗎???
thanks
Pekklesiu

洋房

國民生產總值:97

Re: 2尺半床一問

成年人睡2尺半床亦無問題。

珍珠宮

國民生產總值:30620

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

無問題架....

子爵府

國民生產總值:11594

畀面勳章

ok喎,冇問題

大宅

國民生產總值:4894

Noted & thanks for your information.
Because my maid is now sleeping for 3尺 but I want to buy the new one for 2尺半, so..
Pekklesiu

子爵府

國民生產總值:12004

Pekklesiu 寫道:
有沒有瞓梗2尺半床?? 辛苦嗎???
thanks

成年人訓都唔會覺得辛苦架.

大宅

國民生產總值:2746

2019勳章

係冇問題的!只要他不是超超肥.
[img align=right]http://img2.uploadimages.net/032559ShowLetter.gif[/img]

水晶宮

國民生產總值:68006

My maid is now sleeping in 2.5' bed, she said ok. I have try, no different with 3'.

子爵府

國民生產總值:12004

我工人同阿女都係訓緊2尺半碌架床, 而且我工人都唔瘦架, 都可以訓到, 你唔需要擔心呢個問題, 我朋友比工人訓張床仲窄都係咁啦(因為工人房唔夠位).

洋房

國民生產總值:122

Anyone know where I can buy a 2尺半床 at the cheapest price ? I try Sea Horse but cannot find one.

超級版主

國民生產總值:74771

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我之前訂造左一張,連埋床褥 $3,380.00,訂造大約要三個禮拜•
張床上面係衣櫃下面先係床連櫃筒•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

伯爵府

國民生產總值:18256

好媽媽勳章 畀面勳章

我張2呎半床係特格傢俬.

洋房

國民生產總值:96

我剛買了一張2尺半床連抽柜, 其實係子母床張子床, 拉出來有碌個張. 超平$780 黃埔翡翠籐器, 都唔錯. 我揾咗好耐. 希望幫到你, 重有埋張特厚床肉. 正!!

子爵府

國民生產總值:13635

Pekklesiu

我同囝囝新做

別墅

國民生產總值:955

唔好意事, 多咀問一問大家:

我想訂做張子母床, 可唔可PM你用開個間傢俬店給我, tks!

洋房

國民生產總值:254

不過, 2呎半床的平價床冚好難買, 我淨係響大埔太和街市一間超細的鋪頭揾到, $45一套 (連一個枕袋), 老板娘話賣完都唔一定再入貨.

大宅

國民生產總值:1283

我上個月o係翡翠籐器倉買左張 2尺半多 的松木三桶碌架床連櫃, 超平!!!
$1200 仲送2張銀翡翠雙面椰纖床褥

地址:新界上水新運路188號劍橋廣場B座1樓.
開倉日期:逢星期六/日及星期一
時間:12:00~5:00PM

別墅

國民生產總值:533

有間叫格特傢俬,佢賣d傢俬同翡翠籐器一樣,但係價錢就平佢三份一,我之前買張二尺半床,翡翠賣$1300,但係格特就$780成交(大概,唔超過$800),所以好抵.
  我係馬鞍山買的,他們有很多門市,不過要自己查下.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.