嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 猴棗散??

姿姿
我同你心情一樣, 唔想再比西藥佢, 但中藥又唔得, 又中又西, 我自己見到d藥都頭痛. 其實之前都試過比兩日佢食過猴棗散, 但都唔見效, 所以無繼續, 但而家仲有啖, 所以想再試, 唔知咁樣得唔得.

我好明你心情, 唔駛睇西醫就好番真係好開心, 唉....唔知我個女幾時先好番呢???

複式洋房

she took it before going to sleep at night

yen88 寫道:
^oo^

請問你係什麼時候比你個女食架 ? 是否早上空肚 or????

謝謝!

別墅

我個囡囡咳佐兩個禮拜,睇佐幾次西醫食西藥食到七彩,差不多紅橙黃綠青藍紫藥水都食齊都仲咳,仲食到WONWONDUNDUN添連胃口都無埋。聽人講食余仁生猴棗末可以止咳,於是就諗住花D$$$用$540買佐6支食,點知食佐兩支之後仲咳過以前,唉真係唔係個個都受得,一個唔好彩仲要貼錢買爛受,依家都唔知點收科!

別墅

我個囡囡咳佐兩個禮拜,睇佐幾次西醫食西藥食到七彩,差不多紅橙黃綠青藍紫藥水都食齊都仲咳,仲食到WONWONDUNDUN添連胃口都無埋。聽人講食余仁生猴棗末可以止咳,於是就諗住花D$$$用$540買佐6支食,點知食佐兩支之後仲咳過以前,唉真係唔係個個都受得,一個唔好彩仲要貼錢買爛受,依家都唔知點收科!

大宅

Mui_Chu 寫道:

因為可能化咗d頑痰, d痰稀咗係會咳多少少, 食乜葯都唔會即時見效的, 要比d耐性, 同埋要戒下口唔好食橙

首頁

尾頁

跳至