夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

Re: 老婆有外遇,我應怎麼做???

佢好似唔無死心喎, 仲話好愛佢老婆, 响su問人係咪好蠢添

樓主, 男人心胸我相信一定比女人廣的, 所以你家陣仲好想比機會個老婆回頭是岸一d都唔出奇, 亦証明左你係一個有責任心既男人, 肯承擔, 希望能對自己許下既承諾對現 "執子之手, 與子皆老", 但可惜現實生活往往並不能盡如人意, 兩公婆硬係有d沖擊先會考驗到你地既感情是否能夠去到海枯石爛既階段. 我亦深信你肯等的話終有一日你會守得雲開見月明的, 至於要等幾耐, 你即管同老婆仔傾下, 佢想玩到幾時 佢做左人地老母都仲咁唔定性的話, 我相信個時間都唔會短得去邊 一係佢呢個情夫傷得佢好深 (所以佢會後知後覺, 乖乖回你身邊) 否則佢家陣可能先係開始, 你等得既佢繼而復始咁玩完一次又一次的話, 或許佢到人老珠黃時亦係無market無本錢去玩之日, 佢一定會死狗咁返你身邊的, 比心機慢慢等, 此日可待

別墅

係咩?
因為我見佢成日問點樣可以取回個仔 
我以為佢想要番個仔咋!

你等得既佢繼而復始咁玩完一次又一次的話, 或許佢到人老珠黃時亦係無market無本錢去玩之日, 佢一定會死狗咁返你身邊的, 比心機慢慢等, 此日可待 <--------好o岩∼∼∼

翡翠宮

因為佢覺得個老婆好絶出去玩又唔聽佢電話...... 所以擔心真係有朝一日離婚時佢會唔會攞埋個撫養權 不過佢話still love her咁即係若果佢家陣肯食回頭草都唯時未晚也 :tongue: 所以我都話男人真係大方個女人好多架 [quote]
阿8 寫道:
係咩?
我以為佢想要番個仔咋!

洋房

ringoivy 寫道:
因為佢覺得個老婆好絶出去玩又唔聽佢電話...... 所以擔心真係有朝一日離婚時佢會唔會攞埋個撫養權 不過佢話still love her咁即係若果佢家陣肯食回頭草都唯時未晚也 :tongue: 所以我都話男人真係大方個女人好多架 [quote]
阿8 寫道:
係咩?
我以為佢想要番個仔咋!

sadsad 係咪男人來咖 ?-( 為左個仔唔想做遊艇仔, 搵定律師傾

別墅

咁又係...
我老公個朋友知佢老婆有佬
都當無事!
不過係背後比我同老公話佢"無攬用"之嘛!

阿8 寫道:
係咩?
我以為佢想要番個仔咋!

翡翠宮

你地唔好咁啦, 每個人既 eq都唔同, 咁佢地 eq 高到容忍到咪由得佢囉, 不過樓主我想你真係諗清楚, 因為苦了既係你自己並非他人, 若果你真係接受到的話就無謂理人d閒言閒語了

民房

人神共憤....咁既女人要唔要都罷啦!!!

別墅

係呀。
我地都覺得佢應該係太愛佢老婆
又或者~~~自己無能力去搵另一個
所以唯有做忍者~~龜!

不過又係的!
自己的事真係唔需要理人點睇的
(不過相信講是比較易)

你地唔好咁啦, 每個人既 eq都唔同, 咁佢地 eq 高到容忍到咪由得佢囉, 不過樓主我想你真係諗清楚, 因為苦了既係你自己並非他人, 若果你真係接受到的話就無謂理人d閒言閒語了

公爵府

你老婆唔會同你爭個仔. 佢咁做得, 咁本都唔似做人媽媽

翡翠宮

忍者龜 係咪咁呀[img align=right]http://www.link3000.com/face/new2005/s0729.gif[/img]

至於唔理人地點講呢家野, 我....我做得到[img align=right]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/02/21/230857.gif[/img][quote]
阿8 寫道:
唯有做忍者~~龜!

不過又係的!
(不過相信講是比較易)

洋房

emeraldlam 寫道:
你老婆唔會同你爭個仔. 佢咁做得, 咁本都唔似做人媽媽

不過佢可能玩

別墅

每次見親忍者龜朋友
其實佢都好慘
比我撞到佢老婆單野之後
見親佢都唔識笑
但係又會不停係我地面前講佢同老婆點點點
唉!

忍者龜 係咪咁呀[img align=right]http://www.link3000.com/face/new2005/s0729.gif[/img]

至於唔理人地點講呢家野, 我....我做得到[img align=right]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/02/21/230857.gif[/img][quote]
阿8 寫道:
唯有做忍者~~龜!

不過又係的!
(不過相信講是比較易)

別墅

阿8 寫道:
唯有做忍者~~龜!

不過又係的!
(不過相信講是比較易)

笑c我啦.

民房

各位媽咪,

Sorry, 我 delete 了所有 information 因我怕她見到!!! 好多謝你們的意見。 她生完仍然 very pretty, 實際年齡同真實有差 10 年。

我都有份正職,係鐵飯碗,供養小兒應沒問題的,但是沒心情也不想再識第二個,就算她不嫌棄我有個仔,自己都唔想個仔唔開心。

別墅

嘩。
咁唔怪之得佢咁得戚喇
其實你以家仲愛唔愛佢架? (八掛問下)

sadsad 寫道:
各位媽咪,

Sorry, 我 delete 了所有 information 因我怕她見到!!! 好多謝你們的意見。 她生完仍然 very pretty, 實際年齡同真實有差 10 年。

我都有份正職,係鐵飯碗,供養小兒應沒問題的,但是沒心情也不想再識第二個,就算她不嫌棄我有個仔,自己都唔想個仔唔開心。

大宅

不要想現在佢同唔同你爭小朋友的事, 因為佢現在不同你爭, 沒代表以後不會.你想想若佢回你身邊後(被那男子飛)再同你一齊, 而你與她已無法再相處時, 佢一定會同你爭! 所以你應該盡快準備搜集證據以訪將來佢同你爭的時後有一點籌碼在手.
[url=Lilypie Expecting a baby Ticker]Lilypie.com[/url]

翡翠宮

無人叫你去溝女呀, 我地問你係咪好想等老婆回歸之嘛 ?-( 不過既然佢人靚身栽正, 怪唔之得你唔想放手啦, d 男人就係咁衰, 一咪靠外表, 一 d 內涵都唔講下, 老實講我呢 d c9 真係除左睇外表都好注重內涵, 而你隻乸一d內涵都無, 若然佢能與李喜奀比美的話, 即使佢企响我前面, 我都眼尾唔會望下佢呀 同雞有咩分別啫係有錢既男人都入得 sorry 唔好怪我直言, 我真係好睇唔過眼, 若果佢仲係單身的話, 我都羨慕佢有咁既本錢, 即係好似李嘉奀咁, 但家陣佢係有老公兼有仔仔都仲去玩, 我對呢種人真係不咁恭維了 祝君好運 亦希望你能盡快守得雲開[img align=right]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_2_7v.gif[/img]

民房

阿8 寫道:
嘩。
咁唔怪之得佢咁得戚喇
其實你以家仲愛唔愛佢架? (八掛問下)

Yes, still love her very much! i can forgive her if she comes back. 係咪好"豬"

民房

[quote]
無人叫你去溝女呀, 我地問你係咪好想等老婆回歸之嘛 ?-( 不過既然佢人靚身栽正, 怪唔之得你唔想放手啦, d 男人就係咁衰, 一咪靠外表, 一 d 內涵都唔講下, 老實講我呢 d c9 真係除左睇外表都好注重內涵, 而你隻

翡翠宮

你自己話呢[img align=right]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/01/05/174600.gif[/img]
sadsad 寫道:
[quote]

Yes, still love her very much! i can forgive her if she comes back. 係咪好"豬"

首頁

尾頁

跳至