意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 9|主題: 77869

急找旺角/大角咀兒科醫生

別墅

國民生產總值:604

急找旺角/大角咀兒科醫生

囡囡患了尿道炎,因之前個兒科醫生完全唔掂,想找一個細心又專業的兒科醫生,但要在旺角/大角咀!謝謝!

子爵府

國民生產總值:12839

Re: 急找旺角/大角咀兒科醫生

你有冇去過大角咀天福藥房隔離o個間醫生睇過?聽好多街坊講呢個係好出名的兒科醫生,你可試試,但你要預多D時間去,因都好多人睇,我次次經過都見佢好長龍,未夠鐘開診已經有好多人等喇,你可以參考下

等待驗證會員

國民生產總值:210

高偉強醫生

旺角中心1312
Tel 2391 1661

Mon, Tue, Thu, Fri 10:00am - 1:00pm 3:00pm to 6:30pm
Wed, Public Holiday 10:00am - 1:00pm afternoon off
Sat 10:00am - 3:00pm
Sun Off

大宅

國民生產總值:2479

2019勳章

請問近邊條街呢?同埋收費如何呢?

大宅

2019勳章

abu_cheung 寫道:
你有冇去過大角咀天福藥房隔離o個間醫生睇過?聽好多街坊講呢個係好出名的兒科醫生,你可試試,但你要預多D時間去,因都好多人睇,我次次經過都見佢好長龍,未夠鐘開診已經有好多人等喇,你可以參考下

請問近邊條街呢?同埋收費如何呢?

民房

國民生產總值:57

My son is consulted Dr. Ko Wai Keung. I think Dr. Ko just alright but their nurses are very impolite and rude!!! 一0的愛心都無。

子爵府

國民生產總值:12839

大角咀道(大同新邨惠康)ok側就係,收費我就唔清楚,我未睇過,因我bb有門診保險,但最衰唔係呢間呢?
yanyant97 寫道:
[quote]
abu_cheung 寫道:

請問近邊條街呢?同埋收費如何呢? [/quote]

大宅

2019勳章

thx

大宅

國民生產總值:2743

大角咀road.

near McDonald's

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.