跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 你地用邊隻尿片ka???

請問nepia即係邊隻尿片?

大宅

Gobby_lam 寫道:
我覺得huggies同pampers都幾貴...
所以我既小b用pet pet...差唔多7毫子一塊
我唔想因為d尿片貴而唔捨得換尿片呀
小b依家一日換7-8塊.....
出街或者夜晚先用pampers

Gobby_lam :
請問pet pet係邊隻牌子,7毫子一塊咁平,係邊度買呀?

翡翠宮

好媽媽勳章

各位知唔知藥房賣緊 s 碼 huggies 同 雪印思敏兒, 一般幾多錢o架 ??

尋日朋友送左 一包 60's s 碼 huggies 同一罐 大o既雪印思敏兒 俾我, 佢話係藥房買 尿便 6x 包(萬靈減價賣緊 $80), 奶粉 $110 (萬靈賣緊 $144), 相差好遠呀 ~~

會唔會係水貨, 或者大陸冒牌o架 ??? 睇 packing 一樣, 驚緊罐奶粉, 始終阿 b 要食落肚, 如果有咩問題就.........

大宅

nepia & huggies

大宅

我之前用Huggies, 但貪平轉左用Fitti, 都幾好用呀! 好吸濕同乾爽

複式洋房

psuzie 寫道:
請問nepia即係邊隻尿片?

即係妮飄!係日本出既!我係

大宅

joan921 寫道:
huggies 細碼....$70/60条

me 2
婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

洋房

之前用pamper超薄乾爽,但啲size好似細咗啲,之後轉咗用妮飄,我老公勁鍾意!

男爵府

我bb用緊pamper & 妮飄
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

大宅

PAMPER~M and FITTI~M(平D.....^^")

大宅

我都係,但最近睇到bk媽咪話goon好用,估唔都又平又滑(係卓悅$58/63片for S Size),我阿媽話仲好pamper,我都覺得係。

mankok 寫道:
我bb用緊pamper & 妮飄

洋房

my baby is use pamper, nepia & goon, but i belive goon is best one because so soft & cheap price !

首頁

尾頁

跳至