意見反饋
義工

產前產後 今日: 8|主題: 241049

請問邊度買BB床&BB車, 又平又靚呢??? 仲有邊隻蒸氣消毒奶煲最好用?

複式洋房

國民生產總值:493

請問邊度買BB床&BB車, 又平又靚呢??? 仲有邊隻蒸氣消毒奶煲最好用?

如題

複式洋房

國民生產總值:493

Re: 請問邊度買BB床&BB車, 又平又靚呢??? 仲有邊隻蒸氣消毒奶煲最好用?

Can anyone advise please?

男爵府

國民生產總值:9220

2019勳章

Re: 請問邊度買BB床&BB車, 又平又靚呢??? 仲有邊隻蒸氣消毒奶煲最好用?

BB床:荷花 $1499,可用至age 3
BB車:mothercare $1999 連car seat, 可用至age 3
蒸氣消毒奶煲: avent, 好好用

禁止訪問

國民生產總值:33575

大宅

國民生產總值:1912

貓姐 寫道:
12月bk 有bb展, 到時都會有好多野買, 應該比出面平d.

bb展?係邊丫,12月幾號丫?

大宅

國民生產總值:2399

我bb張床係mother care買的,幾好用架同可以瞓到4 - 5歲,我買個時好似$1,999因為做緊discount.bb車竟冇用啦,至於奶煲我就用nuk .

大宅

國民生產總值:1946

唔好買"陀"圓形個種蒸奶機, 雖然可以烚九個奶樽, 但係
受熱左之後, 個蓋會合唔番埋. 圓形個種就無呢個問題.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.