意見反饋
義工

產前產後 今日: 2|主題: 241050

找人湊初生bb問題,及只湊日間要多少錢?

大宅

國民生產總值:1199

找人湊初生bb問題,及只湊日間要多少錢?

因為我和老公要上班,且家人也要上班,湊不到bb,但我又想一放工就見到bb,所以想找附近住的人幫我湊日間,而夜間就自己湊回,那就可以天天見bb.(我唔想請外傭,因為好煩,屋企又要照顧多個人,又唔放心).
現在湊bb要多少錢?

禁止訪問

國民生產總值:33575

Re: 找人湊初生bb問題,及只湊日間要多少錢?

子爵府

國民生產總值:10691

魅力公主 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

pls check pm!

大宅

唔該晒..

子爵府

國民生產總值:10691

魅力公主 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

你住哪區?我幫晤幫到你?如果住得近,可以平D!

大宅

我住慈雲山(黃大仙)

男爵府

國民生產總值:9233

2019勳章

貓姐 寫道:
湊日唔湊夜, 市價約 $3500-4000到, but咩尿片奶粉都唔包傢.

我都有諗過 找人只湊日間,但我唔知原來要咁貴,仲貴過賓賓

別墅

國民生產總值:951

下...湊全日$4500..日間..$2500---$3000炸渦..我問過價....是否每個人不同...

大宅

國民生產總值:3140

係呀, 真係 $2500-3000 渣.... 而 days & night only cost $4000

大宅

國民生產總值:3140

我有個朋友住慈正村, may be 可以幫你, 你有興趣, 可以 pm 我
vickylyy 寫道:
我住慈雲山(黃大仙)

子爵府

國民生產總值:14373

準媽媽 寫道:
係呀, 真係 $2500-3000 渣.... 而 days & night only cost $4000

其實好看你住在那裡, 每區都唔同.

大宅

國民生產總值:1070

我想來找人湊初生bb,中環, 銅鑼灣,天后區,請問有什麼方法找到?

洋房

國民生產總值:232

我想來找人湊初生bb 秀茂坪區.

別墅

國民生產總值:577

我想問下,通常係邊d人湊架?
[quote] -------------------------------------

別墅

國民生產總值:890

我都想問下將軍澳寶林地鐵站附近....有冇介紹??

別墅

國民生產總值:588

大埔區湊日唔湊夜幾錢?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.