育兒好物

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

有冇人知尼飄

請問包裝袋上的

大宅

Re: 有冇人知尼飄

3 points - Miffy 攜帶裝濕紙巾 10 片 x 3包
5 points - 妮飄媽咪袋
10 points - BB日文名
10 points - Miffy 攜帶裝濕紙巾 10片 x 6包 + Miffy濕紙巾1包(80片)連盒1個
20 points - 妮飄紙尿片/學習褲1包換領卷(任何尺碼)
20 points - 玩具套裝(相簿 + 豆袋 + 手挽袋 + 手偶公仔)
20 points - 餐具套裝(餐巾 + 餐墊 + 叉 + 匙 + 餐杯 + 餐碟)
30 points - 沙灘套裝(沙灘玩具4件 + 沙灘袋)
30 points - 沐浴套裝(浴室踏墊 + 沐浴巾 + 骰仔 + 膠質索袋)
40 points - 落雨套裝(雨傘 + 雨衣 + 雨帽 + 尼龍索袋)
40 points - 積木套裝(立體積木 + 學習畫册 + 積木 + 綿質索袋)
該用戶已被刪除

大宅

妮飄==>click here

侯爵府

妮飄個網頁未update, 點點優惠換領行動VIII已經開始o左, d禮物大致同VII o既一樣, 只係多o左5分換Miffy濕紙巾連盒, 同埋10分改bb日本名, 換領o既日期由10月1日至06年3月31日。 我上次用o左10分去換o左Miffy濕紙巾套裝, 有排先可以儲到20個印花或以上, 去換尿片 或者其他玩具lu。

大宅

但我尋日收到佢地寄比我果份換禮品表格都仲係以前果D物品, 冇新野喎

大宅

我個女就轉中碼了.....仲諗梗用邊隻尿片,nepia原來有野換,咁係邊樹買會平d??係咪一包有一個point??

侯爵府

CHILLI_MAMA,

咁奇怪...我星期五收到我之前換領o既禮物, 裡面附埋一張"換領行動VII" o既表格o架!

砵砵豬,

o係藥房買妮飄最平, 我尋日o岩o岩買o左兩包中碼, 原價80蚊, 比藥房剪去條碼就減$4, 即係$76/60條, 之前我o係另一間藥房度買, 唔駛剪印花都係$75/60條。 你有冇賣妮飄尿片藥房個list, 如果你冇我可以e-mail比你。 係呀...一包得一個point。

係呢...你有冇入Pampers bb會, 我最近收到張$15 coupon, 可以用來買棉柔中碼, 我尋日都去買埋, 原價$145/84片, 依家即係$130, 不過我冇格過價, 唔知抵唔抵。

大宅

my_tabo,

我都係收到換領o既禮物, 裡面附埋一張"換領行動VII" o既表格, 但果份表格換d野都仲係同以前一模一樣, 冇新野換喎.

大宅

我想問下那20點換一包尿片,這一包是藥房一大包的數量還是一包的試用裝(得一至二片)?

是否每期換的禮品也不同?

好多時見媽咪話在藥房買妮飄有扣$4,但其他媽咪又話她附近藥房話無這優惠,是否不是間間賣妮飄的藥房有

侯爵府

CHILLI_MAMA,

Sorry...我打錯o左, 我收到o個張係換領行動VIII" o既表格o黎o架!

侯爵府

daydaybaby,

20點換一包尿片當然係正常包裝o既尿片, 唔係試用裝啦! 要儲20點, 即係要用20包尿片, 真係有排儲呀!

今次同上一期只係有少少唔同咋!

剪印花優惠有d藥房仲有, 我尋日問個店員點解有d藥房冇得剪印花? 佢就話有一排都冇人去收印花, 不過佢o地都繼續剪, 等d人遲d o黎收喎! 不過要留意, 有d藥房本身賣得貴d, 即使剪完印花都平唔過其他藥房。

大宅

對,我見有的藥房賣$82/$81,仲貴過超市特價,仲可能無扣$4優惠,問完藥房個呀叔一大輪(有無貨,几錢,有無優惠)之後唔買,可能比他話
我上次在百x見$160二包(特價),上次買仲有二片健力士送

侯爵府

daydaybaby,

係呀...所以我知o個間藥房有賣得平, 或者剪o左印花都唔會貴過人地好多, 只係貴1、2蚊, 咁我就唔會再去問第間藥房, 次次都特登去番o個間買, 問咁多真係好驚比人"丙"。

大宅

my_tabo,

我想要個list呀
可唔可以email比我呀
email: [email protected]

thanks

侯爵府

Hi wan7911,

Please check mail! :mrgreen:

民房

Hi tabo,

Can I also have the list please ?
my email is [email protected]

Many thanks,
Emma
Emma

侯爵府

我在筲箕灣愛蝶灣買s都要$64,剪埋bar code都只減$2,我見佢M賣$86,真係貴過人﹗ 冇計啦,近我嘛﹗
依家百佳又有特價啦,$160兩條呀﹗
daydaybaby 寫道:
對,我見有的藥房賣$82/$81,仲貴過超市特價,仲可能無扣$4優惠,問完藥房個呀叔一大輪(有無貨,几錢,有無優惠)之後唔買,可能比他話
我上次在百x見$160二包(特價),上次買仲有二片健力士送

侯爵府

emmaemma2005,

Please check mail!

侯爵府

patwong,

你o個邊間藥房真係賣得好貴喎! 我買開o個間S碼$56, M碼$76咋!
patwong 寫道:
我在筲箕灣愛蝶灣買s都要$64,剪埋bar code都只減$2,我見佢M賣$86,真係貴過人﹗ 冇計啦,近我嘛﹗
依家百佳又有特價啦,$160兩條呀﹗[quote]

首頁

尾頁

跳至