跳至

首頁
12345...8

尾頁

別墅

Re: 第二胎0605靚媽請進

我都係第二胎呀, 8-5-06預產期, 大女都5歲 la .^^

男爵府

我都係8/5/06,第二胎,而家個仔16個月大,你係邊間生?

別墅

大家好呀
我輕咗但胃口好好, 個肚腩同小b間屋現唒形, 但唔講無人知架, (因為我太大隻 )
仲著緊鬆身牛仔褲, 都少咗抱大仔lu

大宅

mirandasuper 寫道:
cyns2004hk,
我個女十八個月,都係乜都唔講,只係講mommom,車、船、魚、、熱、睇電視,無啦!!!問親佢問題都點頭!
有時真係唔知佢要乜 ,佢想點!一日係咁指手畫腳叫你話畀 佢知呢D係乜 ,果D係乜 ,真係幾煩。佢識講野就好啦!

我仔咩都係 太空話

Home Page忘記背後, 努力向前

大宅

scmnhh 寫道:
mirandasuper,

e,我個女衣家19個月,咁大家個b差唔多大wor

行行成日鐘意食紙,一日食到黑,激c 不過我好少見佢吞落肚,食到咁上下佢就lur番出lai :tongue:

阿女今晚轉lai轉去,搞到我都訓唔到 佢都係岩岩先介夜奶,可以一覺訓天光炸,之前半夜3.4點醒左食完奶唔訓,wok wok都要2粒鐘先訓番,好彩衣家好d,唔係仲tired,

我個仔就食親 餅乾 都 lur 出來 :evil:

別墅

HELLO, 你地好呀!
我都係第二胎呀, 31-5-06預產期, 大女都1.5歲 la .

大宅

cyns2004hk,
大家既BB都係表現差唔多啦!唯繼續等!等到佢地識講野啦!唉......!

大宅

複式洋房

我預產期係5月12日。
我大女已18個月了。

大宅

Onying 寫道:

HELLO, 你地好呀!
我都係第二胎呀, 31-5-06預產期, 大女都1.5歲 la .
Onying, 我預產期早你一日, 睇怕我地叮嚀碼頭, haha

別墅

原本呢度咁多個b都係差唔多大ga,咁你地會唔會俾佢夠2歲時插班讀n1呀,我都唸緊啦

大宅

我都係第二胎..而家仔仔二歲,仲讀緊n1喇
我發覺同佢戒片係一件好困難的事,攪到
我頭到痛 :-(
我家有二隻小魔怪 [img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

禁止訪問

伯爵府

^QQ^ 寫道:
我都係第二胎..而家仔仔二歲,仲讀緊n1喇
我發覺同佢戒片係一件好困難的事,攪到
我頭到痛 :-(

各位我係第二胎, 預產期5月6日但可能會早開刀所以我都唔知我係4月定5月. 戒片我個仔成功在大約23個月左啦 真係要用好多方法架, 比d心機啦

伯爵府

沙沙 寫道:
hi各位, 我第三胎, 可唔可以加入呀 我大女兩歲半, 第二女6個月大.

嘩你真係好辛苦 生得咁密既

大宅

scmnhh,
我原本就係想咁 ,等佢六月一夠兩歲就入n1,但係到而家都無一間收佢插班呀!要佢八月開學至入學!

禁止訪問

別墅

講開戒片,我16m開始同行行戒片,用左個幾月佢開始識得同我講尿尿,但每日都有1or2 dut尿尿lai濕地,到衣家已經4個月,但可能係凍ge關係,行行忽然lai多左尿,你地有冇咁ge情況呀? :-(

禁止訪問

別墅

沙沙,

行行今日又好番d,暫時lai左1次,希望慢慢會再好d,我會繼續努力

首頁
12345...8

尾頁

跳至