跳至

首頁

尾頁

別墅

帶小朋友去公園玩要小心d

我昨天、今天都有帶個囡去8號花園附近既公園仔玩,點知發現一個男人在公園裡面吸天那水,真係有d驚,呢個係小朋友開心既地方,你話點算好,大家真係好小心d,怕佢吸

男爵府

Re: 帶小朋友去公園玩要小心d

[quote]
wcheuk 寫道:
我昨天、今天都有帶個囡去8號花園附近既公園仔玩,點知發現一個男人在公園裡面吸天那水,真係有d驚,呢個係小朋友開心既地方,你話點算好,大家真係好小心d,怕佢吸

子爵府

我間唔中都會帶阿女去呢個公園玩,等我下次留意下先.

多謝報料. [quote]
wcheuk 寫道:
http://www.baby-kingdom.com/?uid-11205

大宅

昨天9點左右, 我嫂帶個囡去8號花園附近既公園仔玩都見到
個男人大約30多
大家小心0的

伯爵府

好媽媽勳章

大家真係要小心d,呢個男人我之前都遇過,果次佢仲向另1個女人"露械"~我地有報警架,但果個女人唔追究,警方都冇辦法,所以佢仲可以係果度作惡,我都聽聞佢會問人拎錢及打人,總之大家見到呢個人小心d啦

複式洋房

八號花園公園 & 大尾篤

我都有見過果個男人, 成日見佢攞住幾十蚊, 佢行路好似行唔到直路.
我好小同小朋友去果度, 因為有靜電, 成日電親小朋友.

另外, 大尾篤都有一個男人怪怪o地, 佢成日都踩住架單車, 係海霸果度開大個啦吧放歌, 每日(星期六,日一定係度)都係果度來來回回係咁踩, 唔知佢累唔累呢?

大宅

Re: 八號花園公園 & 大尾篤

早几天才到果處玩過!

大宅

我同果仔及老公講要小心此人時, 一講老公便知是誰及講

大宅

多謝報料

首頁

尾頁

跳至