美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

X型22 揾笨事件

各位姊妹請注意:

現在经常在巴士roadsho賣廣告,$5200做療程,送兩個月跳舞堂,這完全揾笨的.............

1:療程中包7堂跳舞,每次十五分鐘,其中五分鐘熱身,餘下十分鐘,要學funky dance 22步,但學不完22步,只學到第21步,那兩個月的跳舞堂就不送 :chair

2:療程全用外夫,冇機做!

3:d sales 勁sell 加plan,煩到嘔! :evil: 又白鴿眼,黑面.

4:療程完全冇效

真的一肚氣

侯爵府

Re: X型22 揾笨事件

thanks for your information

水晶宮

畀面勳章

Thanks for your sharing.

民房

all mama,

我年頭既時候都join左...我已經覺得無效, 我果陣join 只係$3000, 都係外敷, 冇機做, 跳舞完全係學舞步....完全冇用, 同埋book左時間, 成日都仲要等成半個鐘以上,,,我都仲未做晒已經無再去啦....
我買左3part $9000, 但一磅都減唔到...
但係之後我去美型堂減....
我個半月減左7磅...我而家就keep住做...

而家得90磅...好開心...
所以千其唔好去纖型22呀

珍珠宮

好媽媽勳章

Re: X型22

fiona7889

你用

民房

纖型22用左$9000, 完全唔掂

[quote]
YanYan0116 寫道:
fiona7889

你用

珍珠宮

好媽媽勳章

Sorry, I mean 美型堂 how much you paid.

洋房

fion7889:

Please ask "美型堂" how much???
做機 or ......???
[url=[url=http://www.baby-gaga.com/][/url

首頁

尾頁

跳至