產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

大肚媽媽可以做按摩嗎?

如題!

大宅

Re: 大肚媽媽可以做按摩嗎?

絕對可以,
不過要找識得按大肚婆的人按,
因為有數個位置吾按得(好似膊頭某個位, 同腳底吾得etc...)

而且用0既手法係'推', 而吾係'按'~~
我3個幾月開始按番啦!

個技師說大肚婆按摩, 絕對可以防止水腫,
腰都無0甘酸0架

大宅

我大肚果陣都成日去按摩架... :mrgreen:

珊瑚宮

好媽媽勳章

我有去啊,最鐘意腳底按摩,但我會叫佢輕力d

複式洋房

你地去開邊度按& how much?
http://www.glittergraphics.us" target="_blank">[/quote]

別墅

咁坐按摩椅得唔得呢?

大宅

0係邊度有得按???美容院???
我都想按, 因為我痛到瞓唔到~~~~ :-(
m4maggie 寫道:
我大肚果陣都成日去按摩架... :mrgreen:

大宅

我都想按呀,,以家條腰痛到想死呀!!!!!!! :-(
但係又唔知邊道D人識按喎~~

別墅

我有出去揾人做massage的,做咗真係覺得好好,起碼對腳d水退晒,而且做完亦都好瞓d。

不過,千祈唔好咁早做,同我做嗰個按摩師,千叮萬囑要我16週後先至好開始。

民房

Don't use massage chairs!

複式洋房

我只有2個月到...但條腰開始酸痛, 想請問一下你在那裡按的, 找邊位師父及收費如何?

別墅

Sisiangle

我喺我做開facial個spa度按,不過收費都幾貴,如果冇join package要6百幾蚊一個鐘。

我依家一星期個一次囉。

大宅

咁有無好介紹???邊間???

複式洋房

My mum ask me better not to massage during pregnant as it will be quite dangerous if they treat it careless.
url=http://lilypie.com][/url]

首頁

尾頁

跳至