跳至

首頁
12345...10

尾頁

侯爵府

☆一歲B-day大晒冷∼之∼點點滴滴☆

希望大家今日有個非常愉快的下午

本人雖然都是committee 之一
不過都要打從心底發出一個衷心的多謝給:
Waywaybb

大家可以捧到咁多禮物
都要多謝waywaybb帶領我地一齊去搵先可以大家咁豐富的收穫

侯爵府

Re: ☆一歲B-day大晒冷∼之∼點點滴滴☆

亦要多謝所有熱烈開心踴躍參與活動的朋友

不過真係唔抵
小兒在熱鬥馬騮B 環節中屈居亞軍
輸比仲未訓醒的紅孩兒的樂樂
真唔抵

侯爵府

亦要歡迎第一次參與0411活動的朋友
冇第一次
又點會有第二三四次呢?

說媽,係嘛??

侯爵府

雖然已經好倦, 不過都好想上嚟講下感受

今次真係要大力稱讚我哋個統籌 - [size=large]Waylie

今日個party如果無佢響背後不停打電話, 四出搵贊助者, 事事親力親為....我哋一定唔會有咁多禮物收到!

Waylie好想響度同你講句 [size=x-large]"你好叻呀!"

party已經完滿結束, waylie你快d抽多d時間陪番小強同寶貝琪琪啦!

侯爵府

我只係知依家對腳好倦
對眼好澀
個人軟哂

好似生左一個仔咁

侯爵府

仲有響我哋一班committee當中我覺得要特別多謝[size=large]Anna

Anna一家響528已經出過一次力, 為我哋四出收集贊助商所送出嘅禮物! 今次anna再一次為0411出力, 帶埋津津跟車去收貨....
[size=large]Anna ~ 辛苦你同津津啦!

侯爵府

[size=medium]A. 猿人爭霸戰比賽

冠軍:
ck1656........詠芝/Angel/芝爸

[size=medium]B. 熱鬥馬騮B比賽

冠軍:
紅孩兒 .......樂樂

[size=medium]C. 至醒馬騮B比賽

冠軍:
queenie80....晴晴

侯爵府

差d唔記得多謝Barry(朗言爸爸)

Barry係我哋0411紙箱贊助商

大宅

要搞一個咁大型o既活動, 真係要花唔少準備工夫同時間,
由一進場收到禮物包開始, 已經感受得到.
除咗有好多贊助商提供o既贈品之外, 仲有好精美o既0411 bb T恤同襟章.
從現場o既節目編排, 抽獎禮品同時間控制,
可以睇到一班工作人員事前花咗好多心思.
在此衷心感激各committee ,
尤其係統籌o既waywaybb.

該用戶已被刪除

伯爵府

今日終於同elise & pump進行大腿比賽
居然比elise 細細粒win 哂
有冇攪錯, 我買pump win 架嘛
該用戶已被刪除

伯爵府

大莫,
細莫冇起身行, 比人fout, 您執身彩啦

珍珠宮

好媽媽勳章

yes agree

辛苦晒大家!在此說聲多謝!
[quote]
HoBeeBa 寫道:

侯爵府

大家留意呀!!
樂樂係waiting 身份入圍的
rita老公(^_^)梓希爸爸 寫道:
莫梓希仲慘, 訓訓下俾我炒醒咗去比賽.

見佢望住筒糖都冇反應.

如果唔係有後勁真係連第三都冇埋!

[quote]
kyleung 寫道:
亦要多謝所有熱烈開心踴躍參與活動的朋友

不過真係唔抵
小兒在熱鬥馬騮B 環節中屈居亞軍
輸比仲未訓醒的紅孩兒的樂樂
真唔抵
[/quote]
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

侯爵府

莫腫李:
捐d啦!!!
rita老公(^_^)梓希爸爸 寫道:
仲有果個marlo's club "快高長大", 我以為老郭叫我上去入錢添!

該用戶已被刪除

大宅

完全讚同hbb所講!
今次真係辛苦晒各committee,
多謝你地為大家做左甘多野呀!

HoBeeBa 寫道:
除咗有好多贊助商提供o既贈品之外, 仲有好精美o既0411 bb T恤同襟章.
從現場o既節目編排, 抽獎禮品同時間控制,
可以睇到一班工作人員事前花咗好多心思.
在此衷心感激各committee ,
尤其係統籌o既waywaybb.

首頁
12345...10

尾頁

跳至