跳至

首頁
12345...10

尾頁

男爵府

Re: ☆一歲B-day大晒冷∼之∼點點滴滴☆

[size=medium]感激各位committee!辛苦晒!
我地玩得好開心呀!滿載而歸!

[size=x-large]特別係Waylie盡心盡力!

珍珠宮

今次我覺自己都出左唔少力,
不過都要我地既[size=x-large]統籌-waylie一家[size=x-large]anna一家既領導下,
成功完滿我地的1106.
waylie 真係勞苦功高, 佢為我地四出打鑼sponsor,
又捨棄佢既至愛小強同琪琪佢日夜攪呢個party.
仲有anna, 亦都帶同津津幫我地攪好多野架.

大宅

草草,
樂樂本來都仲訓緊唔肯醒,
但比你一句話要棄權即彈起身,
你睇佢幾應真, 唔肯放棄,
不過真係要多謝晒草草你叫醒佢喇!
kyleung 寫道:

不過真係唔抵
小兒在熱鬥馬騮B 環節中屈居亞軍
輸比仲未訓醒的紅孩兒的樂樂
真唔抵

珍珠宮

錯覺 絕對係錯覺
elise 係短同黑, 影響到視覺

好攪笑, elise 真係好黑...對脾
仲有, wk 不斷讚fish 對腳既線條係最靚架.
ymc2727 寫道:
今日終於同elise & pump進行大腿比賽
居然比elise 細細粒win 哂
有冇攪錯, 我買pump win 架嘛

大宅

甘正明佢有食力麻!
不過唔係食奶, 係爬爬
佢細細粒又輕型, 所以特別靈活的

[quote]
kyleung 寫道:
大家留意呀!!
樂樂係waiting 身份入圍的

大宅

CarMan 寫道:
今次我覺自己都出左唔少力,
不過都要我地既[size=x-large]統籌-waylie一家[size=x-large]anna一家既領導下,
成功完滿我地的1106.
waylie 真係勞苦功高, 佢為我地四出打鑼sponsor,
又捨棄佢既至愛小強同琪琪佢日夜攪呢個party.
仲有anna, 亦都帶同津津幫我地攪好多野架.

琥珀宮

多謝各位 committee 為今次0411一歲巨型party帶比我無限的難忘
衷心多謝waylie , anna+津爸+津津 , carol+sbb , carman , karen+angus, sheria , hilder , willie , car仔 , sandy , cooty

男爵府

其實真係已經好攰.....今朝一早六點幾起身去大球場返工,跟住趕住o係12點返天水圍接女...再趕去德福...真係冇停過.........
真係一句[size=large]好彩冇錯過任何一個環節
由前日收到waylie通知之後就開始感受到你地話佢「落手落腳」,跟住就係今日入場.....一班美麗親切o既靚太(今時今日咁o既服務態度,揀直係典範 ).....仲有一抽二lang o既禮物.....精心設計o既襟章同t-shirt(我一直都以為件t-shirt係贈品之一,點知返屋企一睇,真係開心到叫左出黎,我亞媽仲問我做乜!我話件t-shirt好靚呀,跟住佢就攞黎睇,仲讚你地好有心思添!!)....緊湊刺激,老少咸宜o既遊戲節目(亞女成日比人遮住,評判都睇佢唔到,所以輸左....搵野懶下先! )....有益身心o既產品及育嬰心得分享......大型playgroup(可惜亞女已訓左覺,其實佢好叻,點都挨到切埋旦糕先訓! )再寫落去就成版寫哂.....真係仲有好多野唔知點講,0411活動一次比一次精彩.....[size=x-large]真係要多謝一班不辭勞苦o既committee

[size=large]COMMITTEE你地好叻呀!!攪咁大型o既活動,真係唔係人人都得,重要顧埋咁多b添!你地真係好細心...好用心...我地今日好開心!!

[size=large]waylie 充心多謝你統籌今次一個咁大型同咁成功o既活動!!

珍珠宮

仲有你自己, 你都有出力架
SZEYUEN 寫道:
多謝各位 committee 為今次0411一歲巨型party帶比我無限的難忘
衷心多謝waylie , anna+津爸+津津 , carol+sbb , carman , karen+angus, sheria , hilder , willie , car仔 , sandy , cooty

男爵府

hbb, 你講晒我的心聲啊
辛苦晒各位committee

HoBeeBa 寫道:
要搞一個咁大型o既活動, 真係要花唔少準備工夫同時間,
由一進場收到禮物包開始, 已經感受得到.
除咗有好多贊助商提供o既贈品之外, 仲有好精美o既0411 bb T恤同襟章.
從現場o既節目編排, 抽獎禮品同時間控制,
可以睇到一班工作人員事前花咗好多心思.
在此衷心感激各committee ,
尤其係統籌o既waywaybb.

我的曳豬囡囡在浸會順產出世架 ! 3.05kg-Oct 04; 4.9kg-Nov 04; 6.1kg-Dec 04; 6.8kg-Jan 05; 10.3kg-Dec 05; 12.0kg-Jul 06; 14.0kg-Jan 07; 14.6kg-Jun 07; 16.2kg-Jan 08; 17.6kg-Jun 08; 19.0kg-Jan 09;  19.8kg-Jun 09; 22.4kg-Jan 10; 22.6kg-Jun 10

男爵府

第一次黎活動,,,,估吾到,,,好勁,,,,感覺到個個出左好多力,,,我都好鐘意件t-恤,返到屋企搵到個仔個樣真係好開心,,,雖然全程有少少on居居坐係度(因為吾係好記得邊個跟邊個,)不過見到咁大班bb都 己經好開心啦,

男爵府

多謝晒各位 ge 安排, 你地搞得好成功, committee 出咗好多力, 我地班坐享其成 ge mami 及 bb 都好開心, 我最鍾意件 T-shirt, 我個囡做咗太陽 bb 呀
**************************************** 芍妤bb 10/11/2004 在聖保祿醫院出世,體重 2.6Kg。 ****************************************
該用戶已被刪除

侯爵府

真係唔好意思.. 我都想第一時間多謝[size=x-large]WAYLIE同所有COMMITEE... 不過我實在太累,返到屋企冇郁過.. 唔好誤會... 並唔係COMMITTE太辛苦,只係我尋日係甘抱泵去影相.. 隻手而+仲好痛...

[size=large]WAYLIE為左今次PARTY.. 冇得同小強去旅行同廋左好多...呀.. 辛苦你呀....

[size=x-large]仲有ANNA同HILDA做司儀做得好好...

男爵府

[size=large]好犀利......睇到你地...committee.....用左好多心機, 時間去攪, 禮物豐富, 遊戲好玩, 場地好"鄭".....

[size=large]我唸0411都幾旺我個囡, 兩次都抽到獎, 528係 二獎, 1106又抽到個sinomax枕頭, 我老公一早已經流晒口水.....真係得賞所願..

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

辛苦晒各位committee , 好精彩同我好鍾意件t-shirt 呀 !!
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

子爵府

辛苦晒所有COMMITEE,勞心勞力咁為0411攪活動,
直至尋日完滿結束,多謝你哋我哋至有1個咁好玩、咁
開心嘅atry,而且仲好努力、好辛苦咁去揾咁多贊助
禮物,辛苦晒、多謝你哋!!
[size=small]My little baby Vivian !

洋房

我都想講件t-shirt 同襟章整得好靚,好值得收藏!簡直係唔捨得著.仲有場地夠大, 又設有影相區同換尿區, 睇得出committee成員既[size=large]細心,當然禮物夠豐富, 雖然我抽吾到禮物,但亦滿載而歸!Waylie實在[size=large]抵讚!!!
莫梓希係041104出世的零舍曳曳馬騮仔! Moses' Album oct 2006 ->小王子遊樂園 梓希全接觸 oct 2006 ->小王子上學了

侯爵府

可愛貓:
因為兩次都有暗地裡幫我地做緊野
不過只有committee先知.
所以好心有好報的!
恭喜你!!

侯爵府

諗番起猿人爭霸戰d好笑野
HBB一開始就將皓皓B個後腦大大力挫落檯面
真陰公
有個爸爸又飲奶續親
要SBB幫佢掃一掃背
完成後d爸爸又拋妻棄子自己跑去終點
依家諗起都笑到甩肺!

首頁