跳至

首頁
34567...10

尾頁

侯爵府

Re: ☆一歲B-day大晒冷∼之∼點點滴滴☆

比你見到一對無良父母添

hkclownfish 寫道:
(2) 謙謙爬行大賽時喊得好犀利,但係真係爬得好快,睇到我呆左。

大宅

衷心多謝今次統籌 Waylie 及 所有committee , all of you are so professional. Millions thanks !!!!!!!!!!

唔知會唔會出埋VCD? Because we can't see some competitions (ie. crawling competition )as too many 啦啦隊 near the stages. I will buy one if there is VCD or DVD available.

侯爵府

hi, rainbow,
放心啦! 當日5個攝影師所影嘅相, 我哋係會燒番隻VCD俾你哋做留念呀! 不過, 要俾小小耐性呀! 我哋會盡快寄俾大家!
rainbowbb 寫道:
衷心多謝今次統籌 Waylie 及 所有committee , we have a great day.
唔知會唔會出埋VCD?

大宅

衷心多謝各位熱心籌委~~ 咁辛苦為我地籌辨一個咁盛大 B-Day party,我覺得我們一家好幸運可以參加,有得食,有得玩,又幸運地勝出比賽 + 抽中 5 獎,捧走幾大袋禮物,真你好多謝你們帶給我們一家一個愉快而難忘的生日派對!

多謝晒!

珍珠宮

仲有係free of charge架喇,
你有寫地址放番入個紙箱到就一定有,
無既話, 你快d pm比waylie or carol啦.
karen&angus 寫道:
hi, rainbow,
放心啦! 當日5個攝影師所影嘅相, 我哋係會燒番隻VCD俾你哋做留念呀! 不過, 要俾小小耐性呀! 我哋會盡快寄俾大家![quote]
rainbowbb 寫道:
衷心多謝今次統籌 Waylie 及 所有committee , we have a great day.
唔知會唔會出埋VCD?

[/quote]

複式洋房

仲有仲有,我要多謝你地做了一件咁靚同埋獨一無二的0411 T-shirt, 我會好好地收藏佢,等囡囡大個女,比番佢睇。
p.s.我想問下各位,有冇一個好辦法可以令T-shirt的顏色無咁容易變黃呢?唔該哂。

phoebemama 寫道:
各位0411 B-day committee members,
多謝哂你地的努力,令到我地有一個愉快及難忘的生日派對,我知道你地一定好辛苦,因為我只是一家人參與party,己經感受到好似參加一個結婚典禮咁樣,莫講你地一班工作人員,又要四處找sponsor, 又要攪埋咁多遊戲環節,總而言之,一百句都講唔哂.........多謝多謝多謝
:lol: :lol:

侯爵府

講開T-shirt
真係要多謝waylie 好辛苦咁幫我地跑哂成個深水埗
先可搵到一件合乎budget 的T-shirt 咋!

其實T-shirt 係有位有心媽咪提出想整
唔好意思先
礙於budget問題我refuse左佢

不過立即轉告比waylie知大家心聲後
waylie就好努力幫大家搵又平又靚既公司去買衫�做design�燙畫
真係跑足兩個星期呀!

所以如果當中小妹有咩得罪,請唔好見怪
總之大家都係想個party 有個開心又滿意的回憶

Waylie當中亦付出左1000%的effort 去令個party有聲有色!

我都要向waylie致敬

禁止訪問

子爵府

angel1106

係呀. 我個b係1106同你個b一樣. 有機會再join party時, 一齊玩下

該用戶已被刪除

大宅

好衷心多謝 waylie 及其他 committee, 真係好似攪咗個 wedding party 咁

雖則我都係 committee 之一, 但我都冇乜出過力..
果日真係好開心同好 tired, 夜晚去食飯都好 c 攰, 雙手乏力 tim...

禁止訪問

子爵府

angel1106

我住荃灣

禁止訪問

侯爵府

angel1106:
好心急呢!!
我都係!
不過因為攝影學會幫我地執緊d相
d相個file size太大喇
所以仲edit 緊
所以如果當開始分批寄出時
就會再通知大家
我都等住睇靚相呢!!

多謝泥坑全體靚仔哥哥們!

禁止訪問

大宅

我睇完10頁的點點滴滴後, 首先好多謝各位對今次生日會的投入, 亦很高興各人都開心而回. 因今次搞這1歲B-day生日會的目的係希望我地”零舍曳曳俱樂部”的小主人能夠一起慶祝和希望能留一個美好回憶給我地的小寶貝, 將來播放所有片段給他們睇呢! (各位攝影師們已著手整理我們的快樂回憶的了, 因他們只能在工餘時間做, 所以會稍為遲一些, 那些相片及錄像一到我手便會立即寄給你地.)

多謝大家對t-shirt既讚美, 我真係日以繼夜係production house 到幫手為大家設計架, 又真係如carol 所講跑足幾條街去搵個成本較低既t-shirt, 可惜最後時間唔用許和一些convert file問題, d相都未夠完美 )

另外亦多謝大家的讚賞, 其實我應該多謝你地給我機會做統籌才對, 因從今次的生日會中, 我真係學到好多新事物和令我更加認識每位姊妹.

在此特別要大力多謝3人, Karen, anna, carman, 基本上我在外, 他們在內幫我打點一切, 好似做襟樟和t-shirt, 因時間問題如沒有carman的幫手, 我那有可能在另一邊箱繼續做t-shirt的製作呢! 因為原先我地起用的襟樟初稿, 發現大家起初比carol 那些相唔用得, carman就幫我打比大家取得可用既相.

沒有karen的幫手, 呢位隨傳隨到的超人, 我又怎可飛個輪就能將各難題解決呢! 佢的辦事能力非常之高, 正如大家成日以高層取笑佢一樣, 高層的辦事能力真係非你我一般.

仲有anna, 如沒有她每晚不斷地update我, 今次的生日會一定失色不少呢! 仲有佢為我與母乳媽咪那邊搜集佢地既意見或想法, 令我可以順利安排一切事項. 在此我真心感激karen, anna 同 carman.

還有carol and 金撈媽, 你地咁忙都咁落力幫手搞好這次生日會, 辛苦晒! Thank you!

真係要逐個逐個多謝咁濟…

雪人& hobee ba, 唔該晒你地用左成晚(只訓左得個幾個鐘)幫我地咁多位bb整相, 辛苦晒你2公婆!

Barry, 唔該晒你”一call即到”的service, 即係d 紙皮箱供應, 如無左這批紙皮箱, 真係唔知點將這麼多禮物運到會場, (諗起都驚驚呀~~) 非常感激!

仲有好多謝泳泳daddy, 梓晴daddy, hobee ba, Hilda, angus, 你地咁早去到會場, 將所有物資及禮物搬到會場, 多謝晒! Thank you! Thank you! :-D :-D :-D

今次d 遊戲好玩嗎? 真係要多謝sandy 同 南瓜媽喇, 你地設計真很別出心裁. 叻! 叻! 叻!

再次多謝感激各位committee和台前幕後所有工作人員, 排名不分先後:
:-D :-D :-D :-D :-D
Anna, 津津爸, Hilda, Karen, Angus, Carol, SBB, Sandy, Sze, Carman, 南瓜媽, Cooty, Willie, Car仔, hobee ba, 雪人, 泳泳daddy, 梓晴daddy, barry.

我一定會好好收藏,那個襟樟和那件t-shirt….希望大家今次生日會滿意啦! :-D :-D :-D :-D :-D
:-) :-) 我係小凱琪呀 :party: :party: 11月12日出世 :-) :-)

侯爵府

小虫媽, 你段野好長呀 :mrgreen: :mrgreen:

好彩都見SBB呢3個字母
謙謙在2004年10月29日出世了!

大宅

又點小得你
戇居SBB 寫道:
小虫媽, 你段野好長呀 :mrgreen: :mrgreen:

好彩都見SBB呢3個字母
:-) :-) 我係小凱琪呀 :party: :party: 11月12日出世 :-) :-)

大宅

我睇完10頁的點點滴滴後, 首先好多謝各位對今次生日會的投入, 亦很高興各人都開心而回. 因今次搞這1歲B-day生日會的目的係希望我地”零舍曳曳俱樂部”的小主人能夠一起慶祝和希望能留一個美好回憶給我地的小寶貝, 將來播放所有片段給他們睇呢! (各位攝影師們已著手整理我們的快樂回憶的了, 因他們只能在工餘時間做, 所以會稍為遲一些, 那些相片及錄像一到我手便會立即寄給你地.)

多謝大家對t-shirt既讚美, 我真係日以繼夜係production house 到幫手為大家設計架, 又真係如carol 所講跑足幾條街去搵個成本較低既t-shirt, 可惜最後時間唔用許和一些convert file問題, d相都未夠完美 )

另外亦多謝大家的讚賞, 其實我應該多謝你地給我機會做統籌才對, 因從今次的生日會中, 我真係學到好多新事物和令我更加認識每位姊妹.

在此特別要大力多謝3人, Karen, anna, carman, 基本上我在外, 他們在內幫我打點一切, 好似做襟樟和t-shirt, 因時間問題如沒有carman的幫手, 我那有可能在另一邊箱繼續做t-shirt的製作呢! 因為原先我地起用的襟樟初稿, 發現大家起初比carol 那些相唔用得, carman就幫我打比大家取得可用既相.

沒有karen的幫手, 呢位隨傳隨到的超人, 我又怎可飛個輪就能將各難題解決呢! 佢的辦事能力非常之高, 正如大家成日以高層取笑佢一樣, 高層的辦事能力真係非你我一般.

仲有anna, 如沒有她每晚不斷地update我, 今次的生日會一定失色不少呢! 仲有佢為我與母乳媽咪那邊搜集佢地既意見或想法, 令我可以順利安排一切事項. 在此我真心感激karen, anna 同 carman.

還有carol and 金撈媽, 你地咁忙都咁落力幫手搞好這次生日會, 辛苦晒! Thank you!

真係要逐個逐個多謝咁濟…

雪人& hobee ba, 唔該晒你地用左成晚(只訓左得個幾個鐘)幫我地咁多位bb整相, 辛苦晒你2公婆!

Barry, 唔該晒你”一call即到”的service, 即係d 紙皮箱供應, 如無左這批紙皮箱, 真係唔知點將這麼多禮物運到會場, (諗起都驚驚呀~~) 非常感激!

仲有好多謝泳泳daddy, 梓晴daddy, hobee ba, Hilda, angus, 你地咁早去到會場, 將所有物資及禮物搬到會場, 多謝晒! Thank you! Thank you! :-D :-D :-D

今次d 遊戲好玩嗎? 真係要多謝sandy 同 南瓜媽喇, 你地設計真很別出心裁. 叻! 叻! 叻!

再次多謝感激各位committee和台前幕後所有工作人員, 排名不分先後:
Anna, 津津爸, Hilda, Karen, Angus, Carol, SBB, Sandy, Sze, Carman, 南瓜媽, Cooty, Willie, Car仔, hobee ba, 雪人, 泳泳daddy, 梓晴daddy, barry.

我一定會好好收藏,那個襟樟和那件t-shirt….希望大家今次生日會滿意啦! :-D :-D :-D :-D :-D

首頁
34567...10

尾頁

跳至