跳至

首頁
56789...10

尾頁

珍珠宮

Re: ☆一歲B-day大晒冷∼之∼點點滴滴☆

oh sorry, 真係唔知你係member,
亦都唔知你有joined party,
因為我地無你info,
你有入過錢??
你有比地址我地???

你個post係問chairlady & committee,
我係其中一個committee,
咁你宜家想問邊個先.

真係, 你答左我先, 你係用咩name 去登記, 我地可以覆番你.

侯爵府

亞babydoll,
你要搵chairlady...係咪即係waylie呀! 妖....乜lady呀! 你係0411 member咪大大聲聲話要搵waylie囉!

你係member, 一定有晒我哋個contact list, 你咁想知, waylie依家去咗同叻姐飲茶, 無on-line自然唔可以覆你! 你當個chairlady有天眼通架 唔on-line都知你搵佢!你都十下十下....要搵佢就打佢手提....你要waylie響bk出post答你, 你都可以sms佢話你響bk搵佢! 連依d都要人教...都唔知你點教仔...c蠢!

仲有, vcd係waylie個邊負責整出嚟! 因為係我出vcd, 所以係我負責copy, 我依家響樹答你....係無vcd..因為未整佢! 吹咩! 我覺得依個係答案架

仲有, 你條有咁有guts響樹串人就用真名出嚟同我哋傾, 去party又用另一個login....超!

car man講得啱, babydoll就無入場, 我哋無必要對你所問嘅問題負責!要答你....唔該話我哋知你係邊q個...響樹扮晒嘢
:tongue: :tongue:

你唔駛話我串! 我不嬲都係咁串 你用假名響樹玩嘢嘅就唔該你彈開!

男爵府

babydoll 寫道:
CarMan,

I am 0411 member and joined the party
are you chairlady? If not, please don't ask me so many question.

why no one answer me?
where is the money left in the party?
where?
don't escape

when we have VCD?
if no VCD, just say no.
don't say so many excuse and treat us as stupid

我有份出$都未出聲, 我話晒係大户 3A1C1B.
你係mug身份... '扮'有份去 ? '扮'俾過$?
你係唔係日日昅住有無人complaint, 有compaint then你食住上.
唔該你tse開... 我都未complaint, 你咪出聲啦=>> 即係叫你收聲.
MM :pint: 24/11/04-3.77kg(無衫) 23/12/04 - 5kg (有衫) 11/1/05 - 5.18kg (無衫) 9/4/05 - 7.41kg ( 單衫無片) 23/4/05 7.64kg, 頭仔:44cm, 身長: 68cm 28/5/05 8.18 kg 1/7know 爬地, 2/7去游水, 3/7understand鍚鍚 & 拍拍心口, 22/7 wave bye bye

男爵府

[quote]
karen&angus 寫道:
亞babydoll,
你係member, 一定有晒我哋個contact list, 你咁想知, waylie依家去咗同叻姐飲茶, 無on-line自然唔可以覆你! 你當個chairlady有天眼通架 唔on-line都知你搵佢!你都十下十下....要搵佢就打佢手提....你要waylie響bk出post答你, 你都可以sms佢話你響bk搵佢! 連依d都要人教...都唔知你點教仔...c蠢!
:tongue: :tongue:

你無,你個friend有

MM :pint: 24/11/04-3.77kg(無衫) 23/12/04 - 5kg (有衫) 11/1/05 - 5.18kg (無衫) 9/4/05 - 7.41kg ( 單衫無片) 23/4/05 7.64kg, 頭仔:44cm, 身長: 68cm 28/5/05 8.18 kg 1/7know 爬地, 2/7去游水, 3/7understand鍚鍚 & 拍拍心口, 22/7 wave bye bye

男爵府

babydoll 寫道:
CarMan,

I am 0411 member and joined the party
are you chairlady? If not, please don't ask me so many question.

why no one answer me?
where is the money left in the party?
where?
don't escape

when we have VCD?
if no VCD, just say no.
don't say so many excuse and treat us as stupid

wai, 你在線上.... 死出lai啦.

男爵府

甘快又死走.... 快閃wo.

侯爵府

咪就係...唔聲唔聲就閃...無家教
monster_mummy 寫道:
甘快又死走.... 快閃wo.

侯爵府

妖...無心同人玩就唔好on-line啦!
難得我有心情同你玩下...
頂..你同我閃咗 唔係嘛

珍珠宮

原來我答得已經好客氣

侯爵府

妖...
我遲到添......
冇得當面對質添....

侯爵府

MM:
你睇佢幾聽你話
尋日你叫佢出現佢就現身比你睇!!
原來佢係你既公仔!!!

侯爵府

遲到...都係無家教之一
唉...無話可說
kyleung 寫道:
妖...
我遲到添......
冇得當面對質添....

男爵府

妖...無心同人玩就唔好on-line啦!
難得我有心情同你玩下...
頂..你同我閃咗 唔係嘛

之唔係.... 都係bk啦...show埋個status. 一現型,d人又scare !!
wa babydoll, 唔係搵我公司, 我唔係成日free lai 同你玩.

侯爵府

由於BK 0411太多有比$$同冇比$$的讀者
所以冇必要成日要除褲比條under人地睇

公仔:
如果你想睇balance
請你留email address我地會email 你!

男爵府

唉...無話可說 [quote]
kyleung 寫道:
妖...
我遲到添......
冇得當面對質添....
[/quote]

好過無到. 見識下d死公仔都好....
又要玩, 又唔敢現型
講2下又快閃.

侯爵府

請勿將我與該等鼠輩並列
唔該
拜托
懇求
謝謝

同埋0411無家教的只有兩個人
一個係此鼠輩公仔
另一個係佢真身
即係成日仲同大家講緊野既人! 

唉...無話可說 [quote]
kyleung 寫道:
妖...
我遲到添......
冇得當面對質添....
[/quote]

珍珠宮

佢話佢係member, 佢係有joined party,
問左佢用咩名去登記架喇,
佢答左, 我地就有佢info 可以覆佢,
等緊佢答
kyleung 寫道:

公仔:

男爵府

kyleung 寫道:

公仔:

[size=xx-large]嘩 你地班committee又未問過我地架.... 我地都無批你公開.

侯爵府

客氣上19 幾倍!!

CarMan 寫道:

原來我答得已經好客氣

侯爵府

明白!!
咁我坐定定,眼定定啦!

CarMan 寫道:
佢話佢係member, 佢係有joined party,
問左佢用咩名去登記架喇,
佢答左, 我地就有佢info 可以覆佢,
等緊佢答
[quote]
kyleung 寫道:

公仔:
[/quote]

首頁
56789...10

尾頁

跳至