自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

真係有阿旺個龜龜bag買呀

頭先係三越睇到真係有得買o架...不過幾貴o下...成220一個.....

複式洋房

Re: 真係有阿旺個龜龜bag買呀

真係??
等我得閒都去睇o下先.........吾知條街有無人咩呢??

子爵府

有唔出奇...呢期興.....
唔知有冇阿好彭牙買呢
aliceky1 寫道:
真係??
等我得閒都去睇o下先.........吾知條街有無人咩呢??

大宅

april48 寫道:
頭先係三越睇到真係有得買o架...不過幾貴o下...成220一個.....

好貴喎!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

如果有,你會唔會買?

april48 寫道:
唔知有冇阿好彭牙買呢 [quote]
aliceky1 寫道:
真係??
[/quote]
2004年7月15日穎怡係廣華出世,2.62kg 7月23日 2.63kg 7月27日 2.82kg 8月17日 3.64kg 8月29日 4.4kg 9月15日 5kg 11月10日 6.6kg 12月15日 7.66kg 1月24日 8.19kg 7月19日 10.19kg 1/2歲BB生日會相片 #### photos bb一歲生日會 7-2005 bb一歲生日會 8-2005

別墅

咁貴架,,,,,,,,,,,我以為幾十元咋

別墅

禁貴
bb3805

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

睇個樣好似街邊貨仔幾十蚊

子爵府

子爵府

好似係有牌子o架wow
穎穎媽咪 寫道:
睇個樣好似街邊貨仔幾十蚊

複式洋房

佢彭牙??.......... 你戴o下?? [quote]
april48 寫道:
唔知有冇阿好彭牙買呢 [quote]

大宅

BK Milk勳章

我2年前以買了, 都係$130 (不過係細size)

男爵府

畀面勳章

我都在「尖沙咀」見過,唔平架!
還有唔同圖案呢!

子爵府

有咩唔同o既圖案呢
ss1008 寫道:
我都在「尖沙咀」見過,唔平架!
還有唔同圖案呢!

民房

阿旺個龜龜袋咪就係旅行袋果個牌子新秀麗囉

男爵府

2020勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我係沙田荷花見到都有得買,有兩款,有大個,有細個。

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

april48 寫道:
有咩唔同o既圖案呢[quote]

我記得有一款紅色既,應該係長頸鹿。其實一直都好想買一個大少少做奶粉袋,不過真係好貴,而家俾阿旺攪到咁「紅」,更加唔敢買。

男爵府

BK Milk勳章

april48 寫道:

幾貴

子爵府

荷花都唔平得去邊
wamama 寫道:
我係沙田荷花見到都有得買,有兩款,有大個,有細個。

大宅

我尋日行"三越"時都見到呀!!

首頁

尾頁

跳至