想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

bbtam 發表於 12-1-4 20:14
我其實無嘢未做過架,中e針灸調理3年,人地話生仔中藥又煲過,量體溫3年,紅d綠d,食Dhea+coq10,排卵藥,IU ...

呢D野係緣份, 真係.. 係BK唔知見幾多好似你咁, 咁神奇...
我C6係一個好好好實際既人,只相信努力就可以成功,

某一天,他同我講佢有個Friend睇完風水就bingo左.不如,我地都試試... 我"O"晒嘴,唔係化,呢句野竟然由你一個咁實際既人講出口?!?!

由此可見,當一個人無晒辦法時,真的什麼都會試

男爵府

KarenKoo 發表於 12-1-4 19:48
我老公11月尾開始食蠔皇+茄紅素,所以我哋係會員,剛剛買咗COq10(我係心急人),原價$769.90,折咗$615.90 ...

我又係心急人,明日又去萬記睇下先
我買左車厘茄俾C6食,我都研究下COq10先
嘩,如果enjoy卡11 & 21去萬記好似都有95折,唔知可唔可以折上折

複式洋房

引用:Quote:KarenKoo+發表於+12-1-4+19:48+我老

原帖由 pandafamily2008 於 12-01-04 發表
我又係心急人,明日又去萬記睇下先
我買左車厘茄俾C6食,我都研究下COq10先
嘩,如果enjoy卡11 & 21去萬記 ...
不能折上折,因為GNC八折只適用在每月首7日。

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

禁止訪問

禁止訪問

大宅

引用:Bigsugar,eeyore,你地有冇入fb個孖b會?個

原帖由 songsongyeah 於 12-01-04 發表
Bigsugar,eeyore,你地有冇入fb個孖b會?個邊d媽媽都好好傾架,入去傾下呀
冇呀…點入架?

大宅

回覆:KarenKoo 的帖子

其實我都唔知今次成功係咩原因,因為我咩都做齊。我第一次ivf係34歳當時FSH指數好靚5.2,但只抽到7粒卵結果得一粒受精,其他粒粒都唔靚黑心架,放得一粒失敗了,e生幫我抽血驗AMH結果非常差屬於難自然受孕的一組及卵巢衰退,e生見意我食dhea 75mg+coq10 200mg,dhea可以增加卵子數目,coq10可以改善卵子質數,我食左4個月就做第二次ivf,我無抽血驗dhea,其實可以抽架就知道自己食左吸唔吸收,第二次ivf我抽到12粒卵,最後3粒受卵,但因內膜得8mm結果又失敗,我再食4個月dhea+coq10,開始第3次ivf,但得右邊卵巢有卵,最後只抽到5粒有3粒精,但內膜得7mm不能放胎,當時停了dhea但coq10就継續食休息了兩個月放雪胎,點知內膜搞極都唔厚又要失消,當時好灰架,聽d jm話坪洲天后娘娘、金花娘娘、龍母娘娘好靈咪同老公去拜囉,點知即個月就自然有左喇,我唔知有無関架!dhea嘅副作用係令我生暗瘡呀!希望我嘅經驗可以幫到你!

大宅

引用:比張裸照你地睇,賀下大家!+ +

原帖由 songsongyeah 於 12-01-04 發表
比張裸照你地睇,賀下大家!
家姐大隻左好多bor

別墅

引用:2012年,+新一年,+新post延續!V又係代表勝利

原帖由 LittleMss 於 12-01-03 發表
2012年, 新一年, 新post延續!

V又係代表勝利, SURE WIN! 所以我決定係呢個時候開, 相信係最旺架!
報到,大家一齊做媽媽。加油!

大宅

引用:Quote:bbtam+發表於+12-1-4+20:14+我其實無

原帖由 pandafamily2008 於 12-01-04 發表
呢D野係緣份, 真係.. 係BK唔知見幾多好似你咁, 咁神奇...
我C6係一個好好好實際既人,只相信努力就可以成 ...
其實個人放鬆d,開朗d,唔好俾甘大壓力自己,同唔好甘緊張先係最重要,都好明白有時好難控制,加油!!等你好消息

大宅

引用:Quote:原帖由+songsongyeah+於+12-01-04+發

del

男爵府

畀面勳章

引用:比張裸照你地睇,賀下大家!+ +

比張裸照你地睇,賀下大家!
呢張相風爽隻手係咪你幫佢地擺架?好得意呀!

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:波兒+發表於+12-1-4+11:12+佢出黎比

mcball 乖啦,個個ee都等緊你,你媽媽等你等到頸都長
到佢出世,要準備有2個人要打佢pat pat,第一個係醫 ...
係呀!e生打完要比我打佢,曳曳!

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:songsongyeah+發表於+12-1-4+17:56+

我都係咁諗, 正好littlemss講放胎之後, 可能要再做密小小針炙, 不過, 我之後可能開始返工, 到時唔知點就時 ...
我宜家40w啦,等唔到咁耐架。

男爵府

畀面勳章

引用:我其實無嘢未做過架,中e針灸調理3年,人地

原帖由 bbtam 於 12-01-04 發表
我其實無嘢未做過架,中e針灸調理3年,人地話生仔中藥又煲過,量體溫3年,紅d綠d,食Dhea+coq10,排卵藥,IU ...
你真係好堅

侯爵府

引用:Quote:songsongyeah+發表於+12-1-4+11:47+

原帖由 LittleMss 於 12-01-04 發表
喂, 呢張點計都係叫CLOSE UP相咋噃, 唔算裸照啦!
唔算咩?真係有影全裸,不過未收到

侯爵府

引用:Quote:原帖由+pandafamily2008+於+12-01-04

原帖由 KarenKoo 於 12-01-04 發表
我c6好之前跟過我上去michelle到針過,點知當晚即刻病咗又發燒,從此他就不再去了。所以,唯有讓他吃維他命 ...
我老公就食鎂同鋅,兩樣都係gnc,唔知有冇用,因一邊食,一邊針灸

男爵府

畀面勳章

回覆:IVF + 2012年準媽媽作戰大聯盟,大家一齊打打氣 PART V

我今日見完dr yu,mcball有8磅啦(出世時會輕d),因為dr yu話冇動靜出世,所以等佢自然出都機會不大。佢之前話9號催生,但可以揀6號都得。咁還點冇聲氣,我就決定6號催生啦!

LittleMss  我等睇MCBALL相!  發表於 12-1-5 03:48

侯爵府

引用:Quote:songsongyeah+發表於+12-1-4+19:42+

我都講, 如果好似你生龍鳳, 正到暈,
一個好字, 肯定收工 !!!
本來, 以前C6想要2個, 而家佢都話一個都已 ...
其實只要健康,一個定兩個,仔定係女都真係完全冇所謂,當然中得,我好想你地一take過有仔有女就最美滿

首頁

尾頁

跳至