跳至

首頁
23456...39

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: **屯門媽咪-編織會**

connie117 寫道:
bell,

睇住sin~

都唔難 bor

公爵府

唔識 放相薄
keroppipooh 寫道:你識 post 出黎 na 等你

伯爵府

我又加入 不過我房部腦short左,依家用緊叔仔部腦,唔可以成日上黎 :-( 我一有time就會上黎look ga喇

all:
我上年都勾左2件背心俾卓然,今年有得著
遲d先post俾大家睇~
依家努力緊條頸巾俾老公
大家加油呀 :mrgreen:

男爵府

all
我又想加人呀!

直明月耀安
極星輝照長

男爵府

好媽媽勳章

connie
我買冷時見佢靚就買都未諗織乜~haha
同埋我唔識睇圖既pattern架~淨係識睇文字o個隻
好蠢呀 :-(
welcome 小町~

你buy左冷..冷鋪無免費教你ar~

咁你揀左pattern未ar~

伯爵府

靚靚媽媽 寫道:
all
我又想加人呀!

靚媽師傅 妳又上左黎呀??

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

hi ivy, 琳,

weclome to join us~

水晶宮

伯爵府

d:
hihi~
我都唔係好識睇圖ga
好靚呀妳織果d衫,黑紅色果件好似micky,好Q

水晶宮

饅頭媽媽(町) 寫道:
connie
我買冷時見佢靚就買都未諗織乜~haha
同埋我唔識睇圖既pattern架~淨係識睇文字o個隻
好蠢呀 :-(

小町,

其實pattern都ng太難睇..如果初初睇..簡單d 高底針+少少通花都好正

水晶宮

m琳琳 寫道:
d:
hihi~
我都唔係好識睇圖ga
好靚呀妳織果d衫,黑紅色果件好似micky,好Q

琳,

圖既野有淺有深睇多d就慣, 你this year有無織ar??

b/r 果件真係mickey 冷書既pattern來ka~ :mrgreen:

公爵府

有條老鼠尾 好Q

男爵府

D3好Q!我想學,但係我好蠢學唔識。 :-(

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

connie :

Mickey

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

wyk 寫道:
cawin :

我有師傅啦,我依種初學者最好學邊種呀?唔知幾時可以上堂呢

織平針背心先就最快最easy

伯爵府

d:
我今件仲趕緊貨,係織俾老公既頸巾,諗住織多條俾卓然,父子裝
其實我唔識織背心ga,我只係識勾背心,係靚媽教ga~
妳呢,妳依家織緊d咩呀??
micky果件越睇越靚 kh依家岩唔岩著??係咪今年既作品??

水晶宮

[quote]
wyk 寫道:
connie :

Mickey

水晶宮

m琳琳 寫道:
d:
我今件仲趕緊貨,係織俾老公既頸巾,諗住織多條俾卓然,父子裝
其實我唔識織背心ga,我只係識勾背心,係靚媽教ga~
妳呢,妳依家織緊d咩呀??
micky果件越睇越靚 kh依家岩唔岩著??係咪今年既作品??

琳,

多花果件係上年既~ this year都可以著得落..coz me like織大半吋-1吋..一般都可以keep 2年

mickey就係this year既作品.

伯爵府

d:
妳織一件平均用幾多時間呀??

公爵府

首頁
23456...39

尾頁

跳至