跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: Touimiya 陣痛入左醫院啦 !!

迪迪BB真係好cute, 恭喜你們! 奉主的名祝福佢一生快樂幸福.

伯爵府

oshii:
恭喜晒。
silvia應該最開心,你終於都肯陪佢玩呢十幾二十個鍾既遊戲。
真係辛苦你兩啦。第日廸廸仔一定會好好孝順你地。
廸廸仔睇落都似siliva,好得意。
祝廸廸仔身體健康、快高長大。

男爵府

oshii
好感動你終於肯陪silvia生, 佢同我講好在有你陪佢, 如果唔係佢都唔知點撐到最後!我畀5個叻你!
但我亦都知道你好難唔記得個d驚心動"怕"o既畫面, 所以佢好擔心你呀!希望你快d遺忙你唔想記住d o野啦!

祝你o地一家開開心心, 迪迪身體健康、快高長大!

子爵府

oshii,
好感動呀~~~~~~
silvia最想你做0既你都做到~~~~~~~~~
佢一定好'林'呀~~~~~~~~~
希望廸廸仔健康快樂咁成長同埋孝順你地~~~~~~

男爵府

oshii

恭喜晒呀! 你好叻呀! silvia 一定非常開心啦!

祝迪迪仔健康快樂!

1 仔好期待同 7仔玩呀!
[/url]

男爵府

silvia 會於11月10日出院啦....

silvia...welcome home...

大宅

嘩 ! oshii
你好叻, 好利害喔 silva 一定好感動 , 快啲忘記啲驚心動魄鏡頭啦
廸廸仔好得意呀, 眼仔大大, 面仔圓圓
silva , 好好休息, 廸廸仔快高長大

別墅

Touimiya,

加油,努力呀!
http://www.smartclub.hk/photos/albums/userpics/10094/head-1.jpg_Thumbnail2.jpg

男爵府

touimiya & oshii,

恭喜哂 !! 希望你o地一齊渡過最難忘o既一刻更加珍惜對方, 祝迪迪快高長大

大宅

大家好呀~多謝晒各位既關心,特別多謝係我陣痛時給我sms的強力支持,如果唔係我都唔知自己頂唔頂得到呀,多謝晒呀~

其實出左院已經有三日,不過心情唔多好,迪迪第一晚返到家,可能唔習慣,所以佢整到我成晚都無訓過,第二日我又擔心佢黃,又要返健康院,所以整到成個人落晒型咁無心機上來,喊到我成個豬頭咁,你記得要做好準備呀,我返到家勁唔習慣,咩都方便咁,好似依樣又無個樣又無咁,整到成日都好忙好忙,所以未生既,要準備好d呀,最緊要有人照顧呢~遲下我先追返你地既msg喇~因為實在太多太多~哈哈~

子爵府

touimiya,

迪迪好可愛呀~~~~
個樣好cute呀

男爵府

touimiya 畀心機呀!你一定得o家!
唔怪得你話迪迪似老公啦!真係好似呀!餅印咁!
不過你對佢多d呀, 會似返你o家!努力呀!

男爵府

迪迪仔超級似你老公呀! 好 cute 呀! 我都知係好忙, 慢慢黎呀, 我都仲習慣緊~
[/url]

大宅

你地都覺好似我老公呢~似得過份呀!!!都唔似我既!!唉~唔抵呀~我咁辛苦生佢,一d都唔似我~激c!!

sirlam
你個b都好q呢~哈哈~眼睛好大呀~又似你又似你老公好好呢~
希望之後習慣左會好d啦~

男爵府

雖然迪迪仔一 d 都唔似你, 或者性格似你呢~

我依家辛苦到 c, 都唔知幾時習慣~
[/url]

大宅

sirlam

性格似我就仲死~男仔好似我咁既性格就死喇~我比四又唔好,我令願迪迪性格都似我老公仲好~不過迪迪同我同一個月出世,睇怕性格多多小小都會同我似~.....

男爵府

touimiya

我同你一樣啦, 我地 4 個都係天蠍座, 性格都係差不多~
[/url]

首頁

尾頁

跳至